- hirdetés -

A Franciaországban töltött évek, és ott szerzett szakmai tapasztalat ihlette meg a Teljesség Szépsége szalon exkluzív arculatát, prémium minőségű szolgáltatásokkal, amely a mai nők elvárásaival tökéletesen összhangban van. Aki szépülni szeretne, egy igazán szép környezetben teheti meg.

Nagyon fontosnak tartom a naprakész szakmai felkészültséget. Folyamatosan képzem magam. Az egyik leghasznosabb volt az a képzés, amelyen saját kozmetikai termékek előállításának folyamatát tanulhattam meg, mély kémiai ismerettel. Azóta is folyamatosan konzultálok az oktató vegyészmérnökkel – kelti fel Tímea az érdeklődésünket.

(Fotó: Horváth Bence)

Miről ismerünk meg egy prémium minőségű kozmetikai terméket?

Sokan keresnek meg azzal, hogy az érzékeny bőrükre nem mernek semmilyen krémet használni. Ebben két irányadó segíthet: 

1. Az egyetlen Európában elfogadott tanusítvány  a natúr kozmetikai termékek hitelesítésére a Cosmebio pecsét. Ezen tanúsítvány jogos használatát minden évben felülvizsgálják, évről évre ki kell érdemelni. A tanúsítvány felhasználásával ellentétben a Natur és Bio jelzőket mindenki szabadon használhatja a terméke eladhatósága érdekében. Erre semmilyen korlátozás nincs.

2. A másik, vásárló által is elérhető ellenőrzési forma, a dobozon feltüntetett összetevők listája. ( INCI- nemzetközi anyag megnevezéssel.

Néhány nagyon elterjedt felhasználású összetevő, amivel találkozva óvatosan kell eljárnunk a használatukat illetően: PEG-ek, SLS, Natrium laureth, kőolajszármazékok, mint pl. a szilikon, vazelin, és a mesterséges illatanyagok, szinezékek. Valamint a peptidek, melyek látványos külső eredményt hozhatnak, de hosszútávú hatásukra (akár mellékhatásukra) még nincs elegendő hiteles forrás.

Mivel számomra a legfontosabb szempont, hogy semmiképpen se ártsak, a hatékony, biztonságos, és hosszútávú bőrápolás csak a Cosmebio tanúsítvánnyal rendelkező naturkozmetikai termék, ami mellett el tudom kötelezni magam.

Nagyon fontos a tudatosság

Míg Európában létezik egy szigorú ellenőrző rendszer a Bio besorolásban, addig a más kontinensről érkező kozmetikai termékekről ez nem mondható el. 

Például Európában 2010 óta tilos az állatkísérlet kozmetikai célból. Sok gyártó feltünteti a termékein, hogy mentes állatkísérletektől, de ez egy hazai vagy európai cég esetében magától értetődő. Viszont vannak olyan kontinensek, ahol kötelező állatkísérletekkel bizonyítani a hatóanyagok működését, mielőtt engedélyeznék a termék forgalomba hozatalát. 

Ezt azon vásárlóknak érdemes figyelembe venniük, akik érzékenyek a környezeti felelősségvállalásra, és úgy érzik, nem áll rendelkezésükre minden hiteles információ egy termékről, és a gyártó cégről, mielőtt döntenek a termék megvásárlásáról és használatáról. 

Van egy különleges eljárás, ami a szalonban elérhető. Mi az a lágylézer kezelés?

A makacsabb bőrproblémák megoldásaként a lágylézer terápia bizonyult biztonságos és hatékony eljárásnak. Mondhatnám, a tinik megmentője! A hagyományos, fájdalmas nyomkodásos pórustisztítás alternatívája, és kiegészítője. Rendkívül hatékony a bőrfiatalításban, és szép eredmények mutatkoznak a hegek, és pigmentfoltok halványításában.

Milyen szolgáltatásokat nyújt még a szalon?

Szép, alkalmi sminkre, a népszerű szempilla liftingre, és szőrtelenítésre is van lehetőség.

Hangsúlyoznám, hogy itt felelősségteljes szakmai tudással rendelkező kozmetikust talál, és az exkluzív igényekkel rendelkező vendégek is megfelelő helyre érkeznek.

(Fotó: Horváth Bence)

Ha érdekli a kezelések bármelyike, várom szeretettel egy kötöttségektől mentes, ingyenes bőrdiagnosztikára. 
Bejelentkezés: +36703169468
teljessegszepsege.hu

(Fotó: Horváth Bence)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.