- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek a megyei I. osztályban. Elmaradt mérkőzést pótol a Rákóczi.

A megyei I. o. 11. fordulójára kerül sor a hétvégén. A forduló péntek este az OMTK-ULE – Nagyszénás rangadóval kezdődik.

Péntek esti rangadó Gyopároson

A 4. helyezett OMTK-ULE 1913 csapata az 5. helyen álló Nagyszénás SE-t fogadja október 22-én. Az előző fordulóban az orosháziak Csabacsűdön nyertek 3:1 arányban, míg a szénásiak hazai környezetben győzték le 1:0-ra a Jaminát.

OMTK-ULE – Nagyszénás SE (október 22., 18.30 óra, ULE-Sportcentrum)

Kvasznovszky József: Az elmúlt héten magabiztos győzelmet arattunk Csabacsűdön. Volt egy rövid holtpont a játékunkban, de ettől függetlenül végig nyomás alatt tartottuk a hazai csapatot. Győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Pénteken a Nagyszénás elleni rangadó következik. Komoly létszámgondjaink ellenére a győzelem igényével lépünk pályára a jó erőkből álló vendégek ellen.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András (Belanka Zsolt Péter, Kovács Krisztina.

Elmaradt mérkőzést pótolnak Rákóczitelepen

A megyei II/A bajnokság egyik mérkőzését pótolják vasárnap, Rákóczitelepen. A pont nélküli, sereghajtó Rákóczi fogadja a 2. helyen álló Végegyháza csapatát. Az előző fordulóban a Rákóczi hazai környezetben szenvedett 4:2-es vereséget a Medgyesbodzástól, míg a végegyháziak 0:0-s döntetlent játszottak Mezőberényben.

OMTK-Rákóczi – Végegyházi SE (október 24., 14.30 óra., Rákóczitelep)

Kvasznovszky József: A bajnokság legerősebb csapatával találkozunk, tehát az esélyesség terhe nem nyomja a vállunkat. Annak ellenére, hogy minden ellenünk szól, igyekezni fogunk, hogy megnehezítsük a Végegyháza dolgát. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, de nem feltartott kézzel lépünk majd pályára.

A mérkőzés játékvezetője: Bakos József (Szántó Simon Péter, Gyebrovszi György).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.