- hirdetés -

Két év kényszerszünet után folytatódik a PMK-ban Deák György nagysikerű sorozata, ismét lesz „Alma a fájától„.

A két év alatt többször is neki készültek ennek a műsornak, de az utolsó pillanatokban a COVID bemutatkozása mindig sikeresebb volt. Ezúttal a műsor készítői azt remélik, a kultúra terjed gyorsabban, nem a vírus.

– A pandémiás szünet után egy kis számvetést is készítettünk a 2013-ban indult Alma-sorozatról. A 17 estén 17 ismert és elismert orosházi személyiség és családja volt a vendégünk. Csak néhányukat megemlítve: néhai Károlyi Fülöp Béla író, Kárai Tamás Európa-bajnok autócross-versenyző, Bánfi Antal kőfaragó, zenész, senior versenytáncos, Litauszki Zsolt világot járt sztárséf, jelenleg a Gundel Étterem exkluzív séfje, Laluska Zoltán, Salzburgban élő hegedűművész, és még sorolhatnám. A legnépesebb családunk az SOS Gyermekfalu volt. Országosan is ismert meglepetés vendégek sorát hívtuk asztalunkhoz: így Pálos Zsuzsa színművészt, néhai Ráday Mihály városvédőt, Barabás Évát, az RTL Klub műsorvezetőjét, Kovács Gábor bankárt, Vörös Istvánt, a Prognózis együttes alapító tagját. Élőben kapcsoltunk meglepetésvendégeket Kanadától Svédországon, Nagy-Britannián, Dánián át Mexikóig. Kaptunk videó üzenetet – többek között – miniszterelnöki tanácsadótól, püspöktől és Karácsony Jánostól, az LGT együttes frontemberétől is – foglalta össze a sorozat történetét Deák György.

A Tompa család is vendége volt – és lesz – a műsornak (Fotó: Tompa család)

A vírus egy időre tönkretette az ALMATERMÉST, de közönség most már nem maradhat hoppon! Az október 29-i, immár 18. esten ismét elhozzák az almáskert legemlékezetesebb „fáit”. A műsor első részében Dr. Dani Győző, Dr. László Elek díjas háziorvos, Verasztó Lajos, a színinövendékből lett nyelvtanár, Kardoskút első díszpolgára és Tompa Lajos pedagógus lesz a műsor vendége, akikkel felidézik a 2013. februárjában indult sorozat legemlékezetesebb pillanatait.

29-én újra láthatjuk az azóta díszpolgárrá lett Verasztó Lajost (j) is (Fotó: Deák Gy.)

– Végül bemutatkozik a jövő tavaszi „almafánk”, Szilágyi Mihály, az el camino-t teljesítő mentőtiszt is. Unatkozni ezúttal sem fognak, minden érdeklődőt szeretettel várunk – fűzi még hozzá a műsor megalkotója és vezetője.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.