- hirdetés -

Az orosházi rapper első zenéjét egy szerelmi csalódás ihlette. Kezdetben sok negatív kommentet kapott. Még most sem tartja magát profi előadónak, de bízik benne, a hobbijába fektetett energia egyszer megtérül. Októberben új albummal jelentkezik.

Beke Sándor, művésznevén Bekszi a Vörösmarty iskola ének-zene tagozatán járta ki a nyolc osztályt. Elmondása szerint mindig is érdekelte az éneklés. A trap műfajában alkot. A kezdeti kudarcok nem tántorították el, sőt, ezekből építkezik igazán.

– Nagyon szerettem és még most is szeretem hallgatni a magyar kezdő rappereket, énekeseket. Az első dalszövegem témáját egy szerelmi csalódás ihlette. Nagyon fiatalon írtam és meggondolatlanul. Akkor még nem is tudtam, miként érhetem el az általam kedvelt zenék hangzásvilágát. Tapasztalatlan voltam. Egy vezetékes fülhallgató és egy telefonos applikáció segítségével végül egybeszerkesztettem az első kész felvételemet. Büszke voltam magamra, rögtön meg is osztottam a világhálón. Majd a sok negatív kommentet olvasva beláttam, kezdetleges volt a dal és amennyiben magasabb szinten szeretnék ezzel foglalkozni, sok gyakorlás és komolyabb technikai háttér szükséges – emlékezett vissza.

Az egyik legújabb klippje:

A fiatal orosházi srác elhatározta, új mikrofont vásárol a felvételei minőségének javítása érdekében. Az egész nyarat végigdolgozta, emellett a zeneszerkesztő programokat próbálgatva szélesítette technikai ismereteit. A megkezdett útján példaképeitől, Manueltől és TwinPix Imitől kapott pozitív vélemény erősíti. Az októberben megjelenő új albumán 11 dal kap helyet.

– Elsősorban a szintén alulról feltörekvő előadók inspirálnak, mint például Missh, GWM, BSW, T.Danny. Továbbá néhány hirtelen nagy népszerűségnek örvendő előadót is követek: Manuel, Kkevin, Bruno x Spacc.

A zeném legfőbb üzenete mindig az aktuális hangulatomtól függ. Alkottam már szomorút, bulizósat, szerelmeset – sorolta.

A rapper jelenleg Ausztriában dolgozik fizikai munkásként többek között azért, hogy a megkeresett pénzt később zenei karrierjébe visszaforgatva újabb szintet ugorhasson meg.

Kiemelt fotó: klipprészlet, youtube

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.