- hirdetés -

Nőnek lenni jó! Ezt hirdeti Nagyné Dezső Csilla is. A 46 éves orosházi hölgy tavaly nálunk debütált modellként, a héten pedig a Fanny magazinban láthatjuk őt divatos ruhában, mosolygós arccal, sugárzó önbizalommal.

Egy éve stábunknak azért esett Csillára a választása, mert amellett, hogy ő egy csinos, fiatalos és bájos nő, van a mosolyában valami igéző. Ha ránéz az ember, egyszerűen jobb kedve lesz, és nekünk épp ez volt a célunk a fotóinkkal. Csilla annyira élvezte nálunk a modellkedést, hogy úgy döntött, lép még egyet előre ezen az úton, és jelentkezett a Fanny magazin divat rovatába. Így ezen a héten ő mutathatja be az ország nőtagjainak, milyenek az idei színes, szeptemberi szettek.

A szettek azt hirdetik: merd variálni a színeket! (Fotó: OrosCafé)

– Küldtem a magazinnak magamról egy fotót, ami alapján kiválasztottak. Mint kiderült, a legnagyobb előnyöm a rövid hajam volt. Felutaztam Budapestre egy szállodába, ott történt meg a fotózás. Elkísért egy barátnőm is, számára is nagy élmény volt ez az egész, az, hogy ott sürögtek-forogtak körülöttem. Egyszerre heten nézték, jól áll-e a hajam, nem mosódott-e el a sminkem, megfelelően simul-e a ruhám. Mindezt megélni, egy ilyen fotózást belülről látni nagyon izgalmas volt – mesélte.

Profi fodrász és sminkes foglalkozott Csillával, stylist igazította rá a ruhákat. Nagyon precízen dolgoztak mind, hosszadalmas volt egy-egy kép beállítása. Nem volt mindegy, hogy állt a hölgy karja, hogyan tartotta a lábát, miként emelte a fejét. A ruhához illő táskát és ékszereket is tudnia kellett viselni. A stáb minden részletében tökéletes végeredményre törekedett.

– A legközelebb a zebracsíkos kabát és a műbőrnadrágból álló szett állt hozzám – mesélte. – Úgy éreztem, az vagyok én. Persze volt olyan ruha is, amiben nem éreztem magam annyira jól, de nem volt választásom, ezeket kellett bemutatnom. Kiskoromban anyukám szerette volna, hogy manöken legyek. Ő most nagyon büszke rám. Tavaly megléptem az orosházi szintet, most pedig egy magasabbat. Lett elég bátorságom a kamera elé állni, mert igen, én úgy hiszen, ez jórészt a bátorságon múlik.

Felejthetetlen pillanatokat nyújtott számára a fotózás (Fotó: OrosCafé)

– Nem bántam meg, hogy belevágtam, hisz életre szóló élményt kaptam – folytatta. – Szeretném egy kicsit belevinni a tanultakat a mindennapjaimba, bár a munkakörömhöz inkább a kényelmes ruhadarabok passzolnak. De azért ha rá van lehetőségem, szeretek kiöltözni, és megmutatni a kreatív, nőies oldalamat. A magazinfotózás is erre biztat mindenkit, hogy merjünk kísérletezni, variáljuk bátran a színeket, anyagokat, kiegészítőket! Úgyhogy, hajrá, csajok! – zárta Csilla.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.