- hirdetés -

Új rendelőket alakítanak ki Gyopárosfürdőn, ahol elsősorban az agyvérzést szenvedett betegek kezelésére kerül sor a jövőben. A szakmai hátteret és a szükséges eszközöket egy szegedi magánklinika biztosítja.

A rehabilitációs és reumatológiai kezelések megnövekedtek, Gyopárosfürdőn a gyógyászati részleg szinte teljes kapacitással üzemel – számolt be honlapunknak Benkő Ferenc, a fürdő működtetéséért felelős Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója. Elmondta, idetartoznak a masszázsok, gyógytornák és egyéb kezelések is. Jelenleg profilbővítésen dolgoznak a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központtal együttműködésben.

Fotó: Horváth Bence

– Még a járvány előtt kötöttünk az intézettel egy együttműködési megállapodást, amelynek keretében elsősorban agyvérzést szenvedett betegek rehabilitációját tudjuk biztosítani. A célunk az, hogy már a télen hosszú távú kúrákat nyújtsunk, amihez partnerünk adja a szükséges szakmai hátteret és eszközöket – vázolta a terveket Benkő Ferenc.

Fotó: Horváth Bence

Az új rendelők kialakításán dolgoznak jelenleg a szakemberek, amelyek Gyopárosfürdőn a fedett gyógyvizes medence mellett lesznek megtalálhatók. A tervek szerint két héten belül befejeződhet a beruházás és minden feltétel adott lesz a kezelések elkezdéséhez.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.