- hirdetés -

A hét végén megtartották az első hivatalos tanévnyitót a Kozma István Birkózó Akadémián (KIMBA). Az eseménnyel kapcsolatosan Szél Attila az Orosházi Spartacus elnöke osztotta meg velünk gondolatait.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy nem csak kívülállóként, hanem aktív résztvevőként lehettünk ott a KIMBA birkózó akadémia ünnepélyes tanévnyitóján. Nagy lehetőség ez azok számára akik a tanulás mellett a birkózó sportot is magas szinten szeretnék űzni. Büszkén mondhatjuk, hogy egyesületünkből a felvételi követelményeket teljesítve öt fő kezdte meg tanulmányait a teljes akadémiai programban (TAP): Páli Mirella, Laczkó Petra, Balázs Reni, Szabó Zsóka és Papp Krisztofer, Szél Anna Hella pedig az U23-as ösztöndíj program részese.

Köszönjük az edzők munkáját, hogy az ország legjobbjai közé kerülhettetek. Zsura János, Szénási Viktor és Páli Sándor különösen szívén viselte – viseli sorsotokat. Kívánjuk nektek, hogy legyen sikeretek, mind a tanulmányokban, mind a sportban. Továbbra is mindenben segítünk benneteket, hiszen az egyesületet képviselitek a jövőben is. Kitartást és szorgalmat kíván tőletek ez az új helyzet, de képesek vagytok rá, mert a szüleitek ott állnak mögöttetek.

Tapossátok ki az utat az utánatok érkező orosházi birkózóknak. Hajrá Orosháza, hajrá Spartacus!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.