- hirdetés -

Az OMTK-ULE a bajnokaspiráns Körösladány otthonában lépett pályára.

A 4. fordulóra került sor a megyei I. o. labdarúgó bajnokságban. A 4. helyen álló OMTK-ULE 1913 csapata a 3. helyezett Körösladány otthonában szállt harcba a pontokért. Az előző fordulóban az ULE meggyőző játékkal, 5-0-ra verte a Szabadkígyóst, míg a ladányiak 3-3-as döntetlent értek el Nagyszénáson.

A mérkőzés előtt Kvasznovszky József, az orosháziak trénere azt ígérte, hogy csapata mindent megtesz a sikeres eredmény eléréséért. Nos, a fiúk mintegy 60 percig remekül állták a sarat, de két pontrúgás a hazaiak javára billentette a „döntetlenszagú” mérkőzést.

Körösladány MSK – Orosházi MTK-ULE   3 – 1    (1 – 1)

Körösladány, 200 néző. Vezette: Zahorán János (Petrovszki Péter, Zsótér Róbert).

Körösladány: Nagy B. – Ruzsa Z. (Murvai), Wéber, Szabó Á., Bakk, Csicsely (Kisari), Farkas J. (Malkócs), Zelenyánszki, Czirok, Talpalló, Burai (Urbán). Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián.

Orosháza: Marunák – Dajcs, Kasuba, Harangozó, Selmeczy, Vincze (Csőke), Szabó Á., Gedó (Rácz), Fehér (Szabó N.), Péli (Kocsis), Miszlai.

Gólszerzők: Farkas J. (36. perc, 11-es), Csicsely (52. perc), Malkócs (73. perc) ill. Szabó Á. (22. perc).

A fegyelmezetten és jól játszó orosháziak Szabó Áron góljával szereztek vezetést, amit a félidő végén Farkas büntetőből egalizált. Ezután a vendégek egy 11-est kértek számon a játékvezetőtől, mindhiába. Csicsely szépségdíjas szabadrúgásával már a hazaiaknál volt az előny, a mérkőzés derekán Malkócs biztosította be a ladányiak győzelmét.

Kvasznovszky József: Kiegyenlített első félidő után a második játékrészben a hazai csapat erős „hátszéltől” támogatva begyötört két találatot. Nem érdemeltünk vereséget. A 11-es az mindkét oldalon 11-es!

Az OMTK-ULE szeptember 10-én, pénteken 19 órakor a Gyomaendrődi FC-t fogadja az ULE-Sportcentrumban.

kiemelt archív fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.