- hirdetés -

Az OMTK-ULE szombaton, a Rákóczi vasárnap lép pályára.

Megyei I. osztály

A 4. fordulóra kerül sor a megyei I. o. labdarúgó bajnokságban. A 4. helyen álló OMTK-ULE 1913 csapata a 3. helyezett Körösladány otthonában száll harcba a pontokért. Az előző fordulóban az ULE meggyőző játékkal, 5-0-ra verte a Szabadkígyóst, míg a ladányiak 3-3-as döntetlent értek el Nagyszénáson.

Körösladányi MSK – OMTK-ULE (szeptember 4., 16.30 óra, Körösladány)

Kvasznovszky József, az OMTK-ULE edzője: A bajnokság legerősebb játékosállományával rendelkező csapatához látogatunk. Házigazdánk nem titkolt célja az azonnali visszakerülés az NB III-ba. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy számunkra megfelelő eredmény szülessen. Több játékosunk is sérüléssel, betegséggel bajlódott, reméljük, hogy szombaton pályára léphetnek.

A mérkőzés játékvezetője: Zahorán János (Petrovszki Péter, Zsótér Róbert).

Megyei II/A osztály

A megyei II/A osztályában a 3. fordulót játsszák. A Rákóczi hazai pályán fogadja a Dobozi SE csapatát. Két sikertelen forduló után szeretné megszerezni első pontjait a telepi gárda. Az előző fordulóban a Mezőhegyes ellen szenvedtek 5-3-as vereséget Csőke Norbiék, ahol a második játékrészben már láttunk biztató jeleket a jövőre nézve. A doboziak szintén vereséggel érkeznek a mérkőzésre, hazai pályán szenvedtek 3-1-es vereséget a Medgyesbodzástól.

OMTK-Rákóczi – Dobozi SE (szeptember 5., 16.30 óra, Rákóczitelep)

A mérkőzés játékvezetője: Sándor Imre (Diószegi Imre).

Czollner Gábor, a Rákóczi edzője: Sorozatban a harmadik mérkőzésünket játsszuk itthon, ha most nem sikerül a pontszerzés, akkor nagyon csalódottak leszünk. Jó lenne azt mondani, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de az nem lenne teljesen reális. Egy biztos, ha nyerni akarunk, nem engedhetünk meg magunknak olyan hibákat, amiket az elmúlt mérkőzéseken elkövettünk.

A találkozó megtekintése ingyenes, de védettségi kártya felmutatása szükséges.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.