- hirdetés -

Indulása óta számtalan autó készült vagy újult meg a Kárai Péter vezette Kárai Exclusvie Racing Kft. műhelyeiben. A tavalyi évük a koronavírus-járvány és az ezzel járó korlátozások ellenére az eddigi legsikeresebb volt. Nagy terveik persze azóta is vannak, a terjeszkedés mellett például egy YouTube-csatornára is készítenek videós tartalmakat a mindennapjaikról, feladataikról.

A fő csapásvonalat az E30-as széria jelentette a Kárai Exclusive Racing Kft. életében, de ezen kívül is számos más modell újjászületett már a műhelyben. Időnként más márkák is helyet foglalnak náluk és nem engedték el gyökereiket sem, hiszen az indulás óta kiszolgálják az utcáról betérő ügyfeleket is. Aki csak egy kisebb olajcserét vagy kisebb javítást szeretne, az is jó helyen jár, számukra ugyanúgy nyitva áll a műhely ajtaja.

A 2020-as év fontos mérföldkőnek számított az életükben, hiszen belevágtak az új telephely megvásárlásába és felújításába, ami teljesen önerőből, külső tőke bevonása nélkül valósult meg. A cég azonban továbbra is folyamatosan fejlődik, igyekeznek mindig újabb és újabb célokat megfogalmazni és elérni.

Fotó: Horváth Bence

– Ilyen volt az például, hogy a Zalai Kft. autóbontó komplett telephelyét megvásároltuk nemrég, lassan a végére érünk az üzleti tranzakciónak. Szeretnénk nagyon magas színvonalúra fejleszteni a helyet, a fő profilja viszont nem változna, az maradna továbbra is az autóbontás. Az elmúlt hónapokban ennek az ügyintézésével nagyon sokat dolgoztunk, a végleges átadás pár hét múlva lesz a Makói úton. 

Szeretnénk az általános javítást is kicsit fejleszteni, mert úgy vesszük észre, hogy nagyon sok igény van a munkánkra. Viszont hiába vagyunk már így is óriási létszámmal, nem tudjuk teljesen kiszolgálni az „utca emberét”. Van már egy márkafüggetlen ügyfélkörünk, de egyre többen szeretnének jönni, gyakorlatilag az ország minden pontjáról, ezt a tevékenységünket így mindenképpen szeretnénk fejleszteni. Szeretnénk még fiatal autók bontásával is foglalkozni, illetve tervbe van véve egy autókozmetika létrehozása is, természetesen a legmagasabb színvonalon– számolt be terveikről Kárai Péter. 

Fotó: Horváth Bence

Nemrég egy másik fontos dologba is belevágtak, egy médiás csapattal dolgoznak együtt, akik a legnagyobb videómegosztó portálra, azaz a YouTube-ra forgatnak nekik tartalmakat. Tervbe van véve egy tévéműsor készítése is, ennek azonban majd csak az őszi időszakban futnának neki. A Kárai Exclusive nevet viselő YouTube csatornán azonban addig is betekintést nyerhetnek a tevékenységük iránt érdeklődők a műhely mindennapjaiba.

– Ezek egynapos forgatások, olyan részeket gyártunk, melyben bemutatjuk a műhely életét, hogyan telnek a mindennapjaink vagy éppen az adott napon milyen munkálataink vannak, igyekszünk szakmai oldalról megközelíteni. Szerencsére megvan a nézettsége, sok pozitív visszajelzést kapunk. Pont a hétvégén voltunk egy nagyobb BMW-s rendezvényen, Közép-Európa egyik legnagyobb BMW-s találkozóján, ahol szintén nagyon jól estek ezek a gratulációk a magyar autós és BMW-s társadalomtól.

Fotó: Horváth Bence

Tényleg mindenkinek ez az élete itt a műhelyben, a versenyek most egy kicsit háttérbe szorultak, a cégépítés az elsődleges. Sok a munka, utol kell érni magunkat – tette hozzá a cégvezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.