- hirdetés -

A nehéz gazdasági helyzet ellenére nagyon jó és sikeres koncert sorozatra lehet büszke a Rock Klub. A ViharsaRock fesztivál működik.

Tavaly kezdték el szervezni az idei ViharsaRock Fesztivált Mihály Zoltánék. Bár nem tudták, vajon a vírushelyzet engedi-e megrendezni és a zsebük is üres volt, de az optimizmusuk nem hagyta cserben őket. Mint a klubvezető elmondta, azért bíztak a sorozat folytatásában.

Hasonlítunk a kenguruhoz, üres zsebbel is „ugrálunk” (Fotó: OrosCafé)

– Elvesztettünk egy céges partnerünket és a pandémia közepén, nulla forinttal kezdtünk szervezkedni. Úgy oldottuk meg, hogy olyan zenekarokat hívtunk, akik megelégszenek a belépőjegyekből befolyt pénzzel, illetve sokszor a tagság egészítette ki saját zsebéből a hiányzó összeget, amiért nagy köszönet nekik – mondta el Mihály Zoltán.

Nyolc sikeres koncerten van túl a fesztivál, amely tulajdonképp egy koncertsorozat, heti koncertekkel, ezeken pedig egy, vagy két fellépő zenekarral. Ezek közül négy, teltházas koncert volt.

Mindig nagy siker a Tunyó Emlékzenekar fellépése (Fotó: Rock Klub)

– Nem csodálkoztunk, hogy a Tunyó Emlékzenekar telt házat vonzott, hisz komoly rajongó bázisuk van és nem is először járnak nálunk. Szintén számítottunk az LGT tribute Ezüst Nyár sikerére. Volt azonban meglepetés is. A hódmezővásárhelyi Crash 5 nevű zenekarról szinte semmit nem tudtunk, csak azt, hogy két éve alakultak a szomszéd városban, tagjai korábban más együttesekben játszottak. Akkora bulit csaptak, amilyet még a nagyobb nevű bandák sem – idézi fel a klubvezető.

Szinte biztosan lesz még a hátralévő koncertek közt is, amely nem csak a Rock Klub udvarát lenne képes megtölteni, de annál jóval nagyobb nézőteret is, hisz még hátra van az idei sorozatból pl. az AB/CD együttes vendégszereplése, de rajtuk kívül is lesz még nagyon jónak ígérkező koncert szeptember során.

– Mindenképpen szeretnénk folytatni a ViharsaRock Fesztivált, jövőre is. Annál is inkább, mert 2022-ben lesz tíz éves a klubunk és ezt a kerek évfordulót szeretnénk emlékezetessé tenni. Bízom benne, hogy a tervezett komolyabb meglepetéshez találunk addig támogatót, vagy valamelyik pályázatunk sikeres lesz végre – zárja a beszélgetést és egyben a mérlegkészítést Mihály Zoltán.

Mit tehetünk ehhez hozzá? Úgy legyen, sikerüljön!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.