- hirdetés -

Bravúros győzelmet aratott az orosházi csapat Szarvason.

A megyei I. osztályú bajnokság 2. fordulóját rendezték meg az ünnepi hétvégén. Az OMTK-ULE szombaton délután Szarvasra látogatott. Az 1. fordulóban mindkét gárda csalódottan hagyta el a pályát, hiszen az ULE győzelmi reményekkel fogadta a Jaminát, egy pont lett belőle. A szarvasiak 3:1-re kikaptak Nagyszénáson, így nyilván az Orosháza ellen szerették volna kiköszörülni a csorbát. Az ULE szervezett játékkal ezt megakadályozta.

Szarvasi FC – Orosházi MTK-ULE    0 – 2    (0 – 2)

Szarvas, 150 néző. Vezette: Zahorán János (Juhász Levente, Zsótér Róbert).

Szarvas: Babák – Zima, Polonszki, Furár, Kiri B., Simon R., Varga I. (Kiri M.), Paulik (Bakró), Deli, Juhász, Pilán. Edző: Somogyi János.

Orosháza: Marunák – Kovács D., Kasuba, Harangozó, Péli (Tóth L.), Vincze, Szabó Á. (Kocsis), Gedó, Fehér, Miszlai, Selmeczy. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Gólszerzők: Miszlai (11.), Gedó (32.).
Kiállítva: Bakró (79.), Deli (81.).

A gólok története:

11. perc: Szabó Áron egy remek csellel lerázva védőjét, remekül tálalt középre, az érkező Miszlai csukafejessel juttatta a hálóba a labdát, szépségdíjas gól volt, 0-1.

32. perc: Fehér Bence oldalszabadrúgását Kovács Dávid visszafejelte középre és a támadást követő Gedó félfordulattal lőtt a hálóba, 0-2.

Az orosházi csapat remekül megszervezte védelmét, a korai gól a gárda önbizalmának is jót tett. A nehéz pillanatokat átvészelve hosszú idő után győzött Szarvason.

Kvasznovszky József: Koncentráltan, jól futballozva végig kézben tartottuk a mérkőzést és megérdemelten vittük haza a három pontot.

Az OMTK-ULE augusztus 28-án, 17 órakor a Szabadkígyóst fogadja az ULE-Sportcentrumban.

kiemelt archív fotó: Bohus K.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.