- hirdetés -

Beindult a nagyüzem a megyei bajnokságokban is. A Rákóczi Orosházán, az ULE Szarvason lép pályára.

Rákóczi-premier Gyopároson

Az 1. fordulót rendezik a 2021/2022. évi megyei II/A osztályában. A 14 csapatos pontvadászat egyik újonc csapata a Rákóczi. Nemcsak az osztály új, hanem maga a csapat is szinte teljesen kicserélődött. A gerincét az OMTK ifistái alkotják néhány rutinosabb játékossal kiegészítve. Az 1. fordulóban a rutinos Bcs. MÁV SE látogat az ULE-Sportcentrumba.

OMTK-Rákóczi – Bcs. MÁV SE (augusztus 19., 19 óra, ULE-Sportcentrum)

Czollner Gábor, a Rákóczi edzője: Számunkra minden mérkőzés nagyon nehéz lesz, hétről hétre újabb kihívások elé nézünk. A Békéscsabai MÁV egy nagyon stabil, jó erőkből álló csapat, de bíznunk kell magunkban és akkor sikerülhet egy bravúros győzelem. Hiányzóink: Debreceni, Sajti, Elekes, Iványi, Zalai, Dobi, Nalesnyik.

A mérkőzés játékvezetője: Kovács Antal (Bozó Norbert, Zsótér Norbert)

A találkozó megtekintése ingyenes, de védettségi kártya szükséges.

Csőke Norbert (kékben) munkabírására szükség lesz csütörtökön (Fotó: Bohus Krisztián)

Rangadó az Erzsébet ligetben

A megyei I. o. bajnokság 2. fordulóját rendezik meg az ünnepi hétvégén. Az OMTK-ULE szombaton délután Szarvasra látogat. Az 1. fordulóban mindkét gárda csalódottan hagyta el a pályát, hiszen az ULE győzelmi reményekkel fogadta a Jaminát, egy pont lett belőle. A szarvasiak 3:1-re kikaptak Nagyszénáson, így nyilván az Orosháza ellen próbálják kiköszörülni a csorbát.

Szarvasi FC – OMTK-ULE ( augusztus 21., 17 óra, Szarvas, Erzsébet liget)

Kvasznovszky József, az ULE edzője: Sajnálatos módon beragadtunk a rajtnál, nem sikerült megszereznünk a három pontot a Jamina ellen. Szarvason sokkal nehezebb dolgunk lesz, mert az erős kerettel rendelkező hazaiak a szénási vereségük miatt bizonyára harcos felfogásban lépnek majd pályára. Szabó Norbi és Dajcs Gyuri nem áll rendelkezésünkre, pótlásukat meg kell oldanunk. A mérkőzés esélyese a hazai gárda, de minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy meglepetést okozzunk. Mindent megteszünk a három pont érdekében!

A mérkőzés játékvezetője: Zahorán János (Juhász Levente, Zsótér Róbert)

Selmeczy Kevin (kékben) stabil tagja a csapatnak (Fotó: Bohus Krisztián)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.