- hirdetés -

A Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetemen rugalmasan, akár az egyénre szabott lehetőségek figyelembevételével indulnak szakirányú továbbképzések. Pedagógus szakvizsga, család- és gyermekvédelem, humán-szociális-egészségügy, szakfordító és tolmács, protokoll és nemzetközi kapcsolatok területeken várják a jelentkezőket augusztus 31-ig!

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő Kodolányi János Egyetemen nagy hagyománya van – a munka mellett is kényelmes tanulási formát biztosító – távoktatási és levelező formában nyújtott – oktatásnak. Budapesten, Székesfehérváron és Orosházán indulnak szakirányú továbbképzési szakok.

Szakvizsga pedagógusoknak a napi rutin mellett?

A KJE szakvizsgát is adó pedagógus-továbbképzéseinek népszerűsége a rugalmas képzésszervezésnek, a tanulmányis kollégák segítőkészségének, és végül, de nem utolsó sorban, a színvonalas és naprakész oktatásának köszönhető.

A tanulmányok e-learning módszerrel támogatott távoktatásban végezhetők, fél évente négy szombati személyes konzultációs alkalommal. A képzési idő az előzetes szakvizsgás végzettség beszámításával lerövidíthető. Újdonság idén a Köznevelési mesterszervező szak.

Bővebben itt!

Képzések család- és gyermekvédelmi szakembereknek

Ezen a területen is rugalmasan – több képzés esetében e-tanulási formával bővítve, szombati személyes konzultációs alkalmakkal – az Iskolai szociális munka, a Család- és gyermekvédelem szakos pedagógus, a Játékpedagógia és szabadidő-szervező, a Könyvtári szakember valamint az Inkluzív nevelés pedagógusa szakirányú továbbképzési szakon lehet a tanulmányokat folytatni, és már meglévő végzettségre speciális szakirányú diplomát szerezni.

Bővebben itt!

Érdekel a HR? Szeretsz emberekkel foglalkozni?

Jelentkezz a Kodolányi HR vagy akár a szociális területén induló szakirányú továbbképzéseire, és szerezz piacképes diplomát! Lehetsz munkahelyi mentor, vagy válaszhatod megújult Személyügyi üzleti szervező szakunkat, ahol a magánegyetem partnercégével, a NEXON Kft.-vel való együttműködésben, kiváló szakemberektől, a legújabb trendeket megismerve tanulhatsz.

Bővebben itt!

Elsősorban pedagógus végzettséggel rendelkezőknek ajánljuk a Mentálhigiéniai prevenció specialista szakot, amelyre – plusz 2 fél évvel – pedagógus szakvizsga is ráépíthető; és akár részletfizetéssel, rugalmas időbeosztásban – fél évente mindösszesen négy szombati konzultációs nap mellett – elvégezhető.

Bővebben itt!

Nyelvtudás, mint hivatás?

Szakfordító és tolmácsképzések széles palettája vár minden érdeklődőt a Kodolányin angol és német nyelven, levelező formában. Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító, Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító és tolmács, valamint az idei tanévben újdonságként Üzleti szaknyelvi tréner, illetve Társadalomtudományi és jogi szakfordító szak is indul a jogi szakfordítás területén legelismertebb magyar céggel, az Anglofon Studio-val partnerségben.

Bővebben itt!

Protokoll, sportprotokoll és nemzetközi rendezvénymenedzsment

Az Európai Protokoll és Rendezvényszervező Központ együttműködésével, valamint nemzetközileg is elismert szakemberekkel indítják képzéseiket ezen a területen. A szakma összes részletére kiterjedő oktatásban lehet részed a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetemen.

Az általában szombati konzultációs napokkal kialakított levelező rendszerű képzés – akár munka mellett is – kényelmesen beépíthető a mindennapokba. Protokoll és nemzetközi kapcsolatok szakembere, Sportprotokoll és nemzetközi sportrendezvények szakembere szakok közül válogathatnak a továbbtanulni vágyók.

Bővebben itt!

Jelentkezési határidő a szakirányú továbbképzésekre 2021. augusztus 31.!

www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/szakiranyu-tovabbkepzes

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.