- hirdetés -

Fuss egy jó ügy érdekében, legyél Te is virtuális koraszülöttmentő! – áll a Linamar Hungary Zrt. felhívásban, utalva arra, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is online formában rendezik meg a Linamar Jótékonysági Futóversenyt. A nevezés már elkezdődött a szeptemberi eseményre.

Négy éve nem telt el úgy a szeptember a Linamar Jótékonysági Futóverseny nélkül, tavaly reagálva a koronavírus-járvány sem fogott ki a szervezőkön és online formában tartották meg az eseményt, ez idén is így lesz.

A verseny három napon keresztül szeptember 24. és 26. között zajlik, a három távot – 5, 10 és 21,5 kilométert – önállóan teljesíthetik, ahol csak szeretnék. A futás eredményét kell elküldeni a szervezőknek, amit később összesítenek és ez alapján hirdetnek végeredményt.

A szokásos módon, szeptember 5-ig előre kell nevezni az online felületen, majd elutalni az alapítvány számlaszámára a nevezési díjat. A versenyhez tartozó Facebook-eseménynél további részletek is elérhetők ezzel kapcsolatban.

Az elmúlt négy évben közel 1500 nevező több mint 8400 kilométert futott le és összesen 2 387 500 forintot gyűjtöttek össze a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány javára. A bevétel teljes egészét idén is a koraszülöttek megsegítésére ajánlják fel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.