- hirdetés -

Az Amper Villamossági Szaküzletben minden megtalálható, amire valakinek szüksége lehet a villamos hálózat felújítása során. Az alapfelszereléshez szükséges dobozok, védőcsövek, kábelcsatornák, kábelek, vezetékek azonnal elérhető nagy választékából egészen a kapcsolók, dugaljak, világítótestek széles kínálatáig. Augusztusi aktualitásaik az iskolakezdéshez elengedhetetlen íróasztal lámpák, de továbbra is kelendő cikknek számítanak a mennyezeti lámpák is.

– Maga az üzlet 1999 óta van a tulajdonunkban, bár a története még korábban, az 1980-as években kezdődött. A jelenlegi helyszínünkre, azaz a Széchenyi tér 1 alá 2017-ben költöztünk, ami egyben profilváltást is eredményezett. Belvárosi üzlet révén az egyszerűbb dolgok közül rengeteg elemet, fényforrást értékesítünk.

Jelenleg, ami leginkább aktuálisnak számít, az az iskolakezdési akciónk, az íróasztal lámpák 15 százalék kedvezménnyel kaphatóak nálunk augusztus-szeptember hónapokban. Ezen kívül szezon végi kiárusítás van a különböző kerti, napelemes, leszúrható dekorációs lámpákból, valamint szúnyogriasztós kellékekből – ismertette a részleteket az üzlet vezetője, Biró György.

Elmondta, a dekorációs célú lámpák már tavasszal népszerű választásnak bizonyultak, ráadásul napelemmel működnek, így semmi más dolga nincs vele az érdeklődőknek, mint beleszúrni a földbe és onnantól kezdve működni fog. Ennek több kivitele is van, mind formában, mind színekben is, emellett forgalmaznak még szúnyogriasztós kellékeket, kendőt, karkötőt és füstölőt is, melyek értelemszerűen szintén ebben az időszakban, főként július és augusztus környékén számítanak népszerűnek.

Idén, a korábbi hónapokban már bővültek náluk az elektromos padlófűtési megoldások, norvég fűtőpanelek és infrafóliák is kaphatóak. A szaküzletben lámpákat, világítótesteket, csillárokat, LED paneleket, LED szalagokat több, mint 300 gyártó kínálatából tudják kiválasztani a vásárlók. A készleten átlagosan közel 500 darab világítótest van, de az extra igényeket vagy az éppen nem raktáron lévő termékeket is megrendelésre a lehető legrövidebb időn belül teljesítik.

– Fejlődésünk következő pillére lett a weboldal is, mely átfogó képet ad az érdeklődőknek az üzlet teljes kínálatáról. Katalógusok és a kategóriákba sorolt termékek segítik a választást és a tájékozódást – folytatja a szakember.

Fotó: Horváth Bence

Elmondta, a legkelendőbbnek még mindig a mennyezeti lámpák számítanak, mint ahogy a különböző LED-szalagok is, melyek terén fényerőben és tudásban is egyre több a lehetőség.
– Jól mennek az elektromos padlófűtés vonal termékei, egyre több lakásba, helyiségbe kérik a vásárlók. Ezeknek a szezonja hamarosan érkezik.

A csillárok az utóbbi időben veszítettek népszerűségükből. Ennek okán egy nagyobb leárazást tervezünk a közeljövőben ezen a területen, hogy készletünket felfrissítsük, melyet a Facebook-on is kihirdetünk majd – tette hozzá Biró György.

Elérhetőségek: https://elektroamper.hu/
5900, Orosháza, Széchenyi tér 1.
Üzlet telefonszáma: 68/412-202
Üzletvezető telefonszáma (tájékoztatás céljából): +36 30 018 2677
Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 8:00-17:00
szombat: 8:00-12:00
vasárnap: zárva

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.