- hirdetés -

Tavaly a Könd utcán nyílt meg, nem sokkal később azonban a Bajcsy-Zsilinszky utcára költözött a Mindent Is kereskedés. Egyvalami azonban nem változott: széles termékkínálatuk, melyben mindenki megtalálhatja a magának tetsző darabot vagy azt, amire éppen szüksége lehet.

– November vagyunk itt kint a Bajcsy-Zsilinszky utca 86. szám alatt, de a tevékenységünk megkezdése se sokkal korábbra, tavaly szeptemberre nyúlik vissza. Azóta pedig folyamatosan csak bővült a termékek repertoárja, ahogy mondani szokták a gombostűtől a toronydaruig minden megtalálható

A vállalkozás nevéhez méltó módon itt tényleg minden megtalálható, így például az Amazon csomagjai is. Ennek az a különlegessége, hogy olyan csomagok, melyek elvesztek, nem vették át őket vagy megsérült a csomagolásuk. Így például igazi kuriózumnak számított, amikor egy lélegeztetőgép is megfordult nálunk – árulta el a bolt vezetője.

Fotó: Horváth Bence

Elmondta, minden esetben új termékeket árulnak, legyenek azok ruhák, gépek, konyhai felszerelések (például kávéfőzők), bútorok, székek, munka- és barkácsgépek, autóalkatrészek vagy éppen játékok és kondigépek.

– A műszaki részünk az, amit a legszívesebben kiemelnék. Ezen a téren teljes mértékben a német márkák hívei vagyunk, a Fitztől kezdve a Bosch-on át mindent meg lehet találni, az apró műszaki dolgokat is nagyon szeretik a vásárlók, például powerbankot is lehet kapni nálunk. A telefonkijelzők is mindig megfordulnak nálunk, a legnépszerűbbnek viszont én mégis a ruházatot mondanám, illetve az udvar közepén helyet foglaló durkálós dobozokat – tudtuk meg.

Fotó: Horváth Bence

A nyári munkavédelmi cipők iránt nagy kereslet mutatkozik ebben az időszakban, de akárcsak az épületben és az udvaron általánosságban, úgy ez a termékkategória is sokrétűnek számít, hiszen például stoplis- vagy vászoncipőt is tud venni magának valaki, ha arra van szüksége, ráadásul ebben az esetben is megtalálható a 300 eurós darabtól a 3500 forintosig minden.

– A csarnokok most kezdenek kialakulni, eddig csak kis csarnokokat építettünk fel itt az udvaron belül, de már ez is fontos dolognak számít, hiszen így végre a termékeket is sikerült egy kicsit elszeparálni egymástól, próbálunk egy kis rendszert csinálni. Bent pedig megtalálhatók a hűtőtől kezdve a gáztűzhelyen át, a mosogatógépekig vagy mosógépig. De minden kategóriának meglesz a maga helye, legyen az egy nagyobb külön konyhai vagy csak egy apró műszaki rész – derült ki.

Fotó: Horváth Bence

Online vásárlásra jelenleg még nincs lehetőség, mint mondták jelenleg kevesebb időt tudnak szentelni a webshopnak, az egyik fontosabb jövőbeli tervük vagy elképzelésük, hogy ezt egyedi módon, új formában teszik majd elérhetővé vásárlóik számára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.