- hirdetés -

A Csorvási úti Q-Service szolgáltatásaival kapcsolatban már adtunk hírt arról, hogy egyéb javítások elvégzése mellett, szinte várakozási idő mentesen vállalnak gumiabroncs cserét. Most ismét színesített a palettán a cég.

A szerviz vezetője, Nyitrai Zoltán elmondta, hogy műhelyük a közelmúltban tagja lett a Total – Service hálózatának is.

-A Nóbik Autószervíz időszaka után egy kicsit „névtelen gyerekként” sodródtunk. A Q-Service csoport tagja lett rajtunk kívül a Bogárzói Szervízműhely is. Többször előfordult, hogy minket kerestek telefonon ott, vagy őket itt. Úgy gondoltuk, új néven folytatjuk működésünket. Ez az anyacégünk, a Békés Parts Logisztikai Kft. nevére utalva BP Autószerviz. Az új név mellett úgy gondoltuk, hogy bár megmaradunk Q-Service csoport tagnak, belépünk a Total Service hálózatának is.

Gyakorlatilag várakozás nélkül megy az olajcsere is (Fotó: Horváth Bence)

A Total, a tagság okán minden minőségű és mennyiségű motorolajjal ellát minket, a hagyományostól a full szintetikus legmodernebb, vagy akár a hibridekbe való speciális olajokig. Ezzel – bár használhatunk más márkát is – a most futó gépkocsipark 99%-át el tudjuk látni. Speciálisan azzal az olajjal, mely az adott márkájú, típusú és évjáratú autó számára ideális. Kapcsolatunk a Total céggel a megrendelőink számára is előnyös, hisz a boltoknál, más szervizeknél olcsóbban tudjuk adni számukra a legkitűnőbb minőségű Total olajokat.

Minden márkához, típushoz, évjárathoz van kiváló Total olaj (Fotó: Horváth Bence)

Ez számunkra is fontos, hisz a vásárlók egyre inkább megnézik, hogy az adott terméket hol kaphatják meg a legkedvezőbb áron, és azt is, hogy kapcsolódik-e esetleg valami plusz is hozzá. Ezt is megvalósítjuk. A gumicserék gyors intézéséhez beszerelt emelőink közül egyet-egyet mindig fenntartunk az időpont egyeztetés nélkül „beeső” ügyfeleink autója számára, így gyakorlatilag az olajcserére is el tudjuk mondani, hogy várakozás mentesen bonyolítható le itt nálunk – foglalta össze Nyitrai Zoltán.

A BP Autószerviz továbbra is várja mindenféle javítási munkára a gépkocsikat. További előny, hogy az azonos érdekeltségi körbe tartozó, a műhely tőszomszédságában található Intercars alkatrészkereskedés jóvoltából nagy raktárkészletből, kedvező áron, sokszor azonnal rendelkezésre áll a szükséges cseredarab. Ha netán mégsem, akkor egy nap alatt megérkezik.

-A mi fő profilunk, az általános műszaki dolgok: futómű javítás, beállítás, fékrendszer javítás, motorikus problémák elhárítása. Kiemelném a futómű beállítást, melyet évente kellene végeznünk, de gumicsere alkalmával mindenképp. Precíz műszerrel mérünk és állítunk és sokszor szükség is van rá, hisz ezek a szerkezetek elállítódnak a használat során, de elég lehet egy jobb sebességgel eltalált kátyú is, hogy később gondot jelentsen – teszi hozzá Zoltán.

A BP Autószerviz hétfőtől péntekig, 8 és 17 óra között várja ügyfeleit a Csorvási út 64 sz alatt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.