- hirdetés -

A 2021-es strandbirkózó országos bajnoki sorozat második állomása a Balaton déli partján található siófoki Plázs Beach volt, melyen a szentesihez hasonlóan ezúttal is szép számmal képviseltették magukat. Az Orosházi Birkózó Egyesület versenyzői nyolc fővel vettek részt a megmérettetésen.

Hárman közülük a dobogóra is felállhattak. Bódi Csaba az U14-es korosztályban versenyzett, a 45 kilogrammosok között, ahol végül bronzérmet szerzett, csakúgy, mint az U18-as női verseny 60 kilogrammos mezőnyében versenyző Jenei Noémi. A csapat harmadik bronzérmét Fekete Bence szállította az U18-as férfi verseny és egyben az egész megmérettetés egyik legnépesebb súlycsoportjában, a 70 kilogrammosok között lépett homokra és küzdötte fel magát a dobogó harmadik fokára.

Ugyanebben a súlycsoportban Molnár Tibor is közel állt az éremcsatához, ő végül a hatodik helyen zárt Siófokon. A 80 kilogrammos Hangyási Balázs és a +80 kilogrammos kategóriában versenyző Bakos Ferenc sem sokkal maradt le a dobogóról, mindketten súlycsoportjuk negyedik helyén zártak. A sorozat harmadik, egyben döntő állomását augusztus 29-én rendezik majd Budakalászon, a Lupa Beachen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.