- hirdetés -

A remekül sikerült első, szentesi állomást követően vasárnap Siófokon, a Plázs Beachen küzdhettek meg az utánpótláskorú, valamint felnőtt versenyzők strandbirkózásban.

Az Orosházi Spartacust minden korosztályban egy-egy versenyző képviselte, mégpedig nem is eredménytelenül.

Az U 14-es korosztályban lépett küzdőtérre Somogyvári Milán, aki meg is nyerte a siófoki II. forduló versenyét, megelőzve a második helyezett csepeli, Váradi Lászlót és az OBE birkózóját, Bódi Csabát.

A dobogó tetején Páli Mirella (Fotó: OSBK)

Az U 18-as korcsoportban, a hatvan kilósok közt indult Páli Mirella és a győri Kocsis Boglárkát, valamint az OBE-s Jenei Noémit megelőzve ő is megnyerte súlycsoportját.

Szél Anna számára ismét az ezüst jutott (Fotó: OSBK)

Megint nem sikerült viszont a bravúr a felnőtt női mezőnyben versenyző Szél Annának aki ismét nem bírt a sokszoros válogatott, rutinos Galambos Ramónával és az első fordulóhoz hasonlóan a második helyet szerezte meg, a ferencvárosi Szabados Noémit megelőzve.

Szél Attila az orosházi klub elnöke a második forduló szereplését is jónak értékelte. Mint elmondta, reméli, hogy a harmadik fordulóban is hasonló eredményességgel küzdenek a Spartacus fiataljai, és ezzel sok ranglista ponttal gyarapítják a klub éves eredményét.

A sorozat harmadik, döntő állomása Budakalászon, a Lupa Beachen lesz, augusztus 29-én vasárnap.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.