- hirdetés -

Szerdán tartotta szezonnyitó összejövetelét az Orosházi FKSE felnőtt együttese, ahol Vajer Tamás klubelnök új névadó szponzor érkezését jelentette be.

Szeptembertől új néven lépnek pályára az orosházi férfi kézilabdázók. A klub névadó szponzora a 2021/2022-es bajnoki idényben a Tokai és Társa Kft., így a zöld-sárga csapat a jövőben Orosházi FKSE – Tokai néven szerepel majd a bajnokságban.

Néhány mondat az új támogatóról:
A kft. tulajdonosa és egyben ügyvezetője, Tokai Roland 8 éve dolgozik az építőiparban. A cég jogelődje, a Sportügynök Bt. 2015-ben alakult 4 fővel, majd a Tokai és Társa Kft. 2020-as megalapítását követően jelentősen növekedett a foglalkoztatottak létszáma és a piaci részesedése is. 

Egy fontos bejelentés, néhány információ, aztán jöhet a halászlé (Fotó: OFKSE)

A cégvezető neve nem lehet ismeretlen a kézilabdabarátok számára, hiszen a közelmúltig maga is aktív játékos volt, több NB II-es és NB I/B-s csapatban (Balassagyarmat, Lajosmizse) megfordult, strandkézilabdázóként több magyar bajnoki címet és kupagyőzelmet is magáénak tudhat, válogatott játékosként pedig Európa-bajnoki (2019) és világbajnoki (2018) bronzéremmel is büszkélkedhet.

Az egyesület ezúton is hálásan köszöni eddigi névadója, a LINAMAR Hungary Autóipari és Gépgyártó Zrt. sok éven keresztül nyújtott támogatását!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.