- hirdetés -

Tanévzárót tartottak az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesületnél. A szülők előtt léptek fel a fiatalok az Árpád-kertben.

Régóta készültek tanévzáró, nyárindító fellépésükre az orosházi mazsorett csapat tagjai. Már több alkalommal elmosta a programot az időjárás, de július 13-án bemutathatták koreográfiáikat.

– Ezt az igazán furcsa tanévet szerettük volna lezárni illetve elindítani a nyarat. Nagyon örülünk, hogy szinte mindenki itt van és megmutathatjuk magunkat a szülőknek – nyilatkozta az OrosCafénak Baráth Beáta, az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület egyik edzője.

Újra nézők előtt léptek fel az orosházi mazsorettek (Fotó: Horváth Bence)

Régi és új koreográfiákkal egyaránt bemutattak. Volt olyan is, amit karantén alatt online tanultak be a fiatalok.

– Nagyon hiányzott már a közösség, az edzések. Nagyon örülök, hogy ismét felléphetünk. A karantén időszak alatt is sikerült megoldani a felkészülést, de így sokkal jobb – fogalmazott a mazsorettcsapat egyik tehetséges tagja, Lőrincz Dorina.

Lőrincz Dorina (Fotó: Horváth Bence)

Baráth Beáta kihangsúlyozta, hogy szerencsések, hiszen a karantén alatt senki nem lépett ki az egyesületből. A fellépés során többször kiemelték a szülők szerepét is, akik a nehéz időszakban is támogatták a lányokat és a csoportot.

A művelődési központban működő Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület legutóbb több dobogós eredményt is elért egy online versenyen, amelyről itt írtunk korábban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.