- hirdetés -

Szentesen vette kezdetét az országos strandbirkózó bajnoki versenysorozat, ahol az Orosházi Birkózó Egyesület fiataljai is megmutathatták mit tudnak. Hárman közülük a dobogóra is felállhattak.

Az egyesület beszámolójában elmondta, a színvonalas rendezés mellett szerencsére az időjárás is kedvezett nekik, így zavartalanul zajlott a program. Ugyan több versenyzőjük is volt, akik ezúttal nem tudtak részt venni a megmérettetésen, de akik ott voltak, mind kitettek magukért.

Az U14-es korosztályban ketten próbálkoztak, az 55 kilogrammban versenyző Keresztes Máté végül nem jutott be a legjobb hat versenyző közé. A 45 kilogrammosok között versenyző Bódi Csaba a döntőig menetelt, végül a dobogó második fokára felállva egy ezüstéremmel gazdagodott.

Az U18-as korosztályban a 70 kilogrammosok között Molnár Tibor is bejutott súlycsoportja döntőjébe, végül ő is ezüstéremmel zárt. A +85 kilogrammosok közt szintén ebben a korosztályban versenyző Bakos Ferenc a harmadik helyet szerezte meg.

Az U18-as leány korosztályban a 60 kilogrammosok között versenyző Jenei Noéminek nem sikerült bejutnia a legjobb hat közé. A felnőtt korosztályban versenyző 70 kilogrammos Toll Attila a negyedik, míg a 80 kilogrammos Hangyási Balázs a hatodik helyet szerezte meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.