- hirdetés -

Sorozatunk ezen a héten is robog tovább. Célja, hogy ötletet adjon filmnézéshez, zenehallgatáshoz, olvasáshoz, illetve segítsen eldönteni, hol és mit együnk legközelebb. Hétről-hétre ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a bátor jelentkezőknek. A ti ajánlataitok következnek. Ezúttal Zsíros Sanyi árulta el nekünk, mi az ő ötöse.

Melyik a kedvenc sorozatod?

A Sorsok útvesztője. A Dunán megy. Ez egy török film. Nagyon sokan vannak benne, nekem Nuran a kedvencem. Ő egy szép, szőke hajú lány. Sok férfi szerelmes belé. Azért szeretem ezt a filmet, mert izgalmas. Mindennap megnézem az anyukámmal. Szeretem a Hekulest is meg a Walker, a texasi kopót.

Melyik a kedvenc könyved?

Szeretem a könyveket, tudok olvasni. A történelem érdekel. A kedvencem Petőfi Sándor élete. Ezt olvasom mindig. Benne van, hogy mikor született, mikor halt meg, hogy hívták az anyukáját. Benne van a szabadságharc, meg a 12 pont. Sok mindenről szól. Írják, hogy volt szerelme, és hogy lett családja is. Tudok tőle egy verset: „Talpra magyar, hí a haza!”

Melyik a kedvenc filmed?

Az Oroszlánkirály. Lesz majd a hétvégén a tévében. Ez egy mese, ami az állatokról szól. Benne van Simba, akinek menekülnie kell a gonosz elől. Vannak benne vicces állatok, Pumba és Timon. A kedvencem benne Simba, az oroszlán. Nagyon szeretem a zenéjét is, mert olyan szép.

Melyik a kedvenc zenekarod?

Az ABBA. A kedvenc számom a Mamma mia. Szoktunk rá táncolni az anyukámmal. Van egy ilyen film is, azt is szeretem.

Mit eszel a legszívesebben?

A hamburgert nagyon szeretem a fő utcán. Saláta, virsli és majonéz van benne. Az a kedvencem.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.