- hirdetés -

Sorozatunk ezen a héten is robog tovább. Célja, hogy ötletet adjon filmnézéshez, zenehallgatáshoz, olvasáshoz, illetve segítsen eldönteni, hol és mit együnk legközelebb. Hétről-hétre ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a bátor jelentkezőknek. A ti ajánlataitok következnek. Ezúttal Pocsai Richárd árulta el nekünk, mi az ő ötöse.

Melyik a kedvenc könyved?

– Nem vagyok egy könyvmoly, sajnos vagy nem sajnos, de ez az igazság. Ha hirtelen kell választanom, akkor az Egri csillagokra szavazok. Ez volt a legelső könyv, amit kötelezőként elolvastam. Tetszett maga a sztori is, a történelmünk pedig mindig is érdekelt, talán épp emiatt fogott meg. Emlékszem, számonkérés előtt lusta voltam elolvasni, így egyest kaptam a dolgozatomra, de aztán rávettem magam, végigolvastam, és írtam belőle egy ötös javítót.

Melyik a kedvenc filmed?

Az összes Halálos iramban rész. Az összes, egytől kilencig. Ezen nőttem fel. Eleinte főként a kocsikról volt benne szó, azok álltak a középpontban, aztán jött egy olyan szála a történetnek, ami a családközpontúságot, a barátközpontúságot helyezte előtérbe. Vin Diesel hatalmas figura, egyértelműen ő a kedvenc karakterem benne. Még 11-12 éves koromban láttam először az egyik részt, konkrétan a harmadikat, de azóta minden újabb részt moziban néztem meg. Nálam eddig sem tudta ezt más film felülmúlni, és szerintem később sem fogja.

Ezen a héten Pocsai Richárd árulta el nekünk, mi az ő ötöse (Fotó: Horváth Bence)

Melyik a kedvenc sorozatod?

A SpongyaBob. Gyerekkoromban minden reggel arra keltem, és még ma is szívesen megnézem, ha nagyon ráérek. Ez így megmaradt. Azért szerettem, mert vicces és szórakoztató. Kicsi kortól felnőttkorig bárki számára élvezetes lehet. Egyébként nem nézek sorozatokat, nem igazán kötnek le.

Ki a kedvenc zenei előadód?

Nagy kedvencem volt Dimitri Vegas & Like Mike, ők egy DJ páros, és nagy vágyam volt, hogy elmenjek egy élő koncertjükre. Ez sikerült is szerencsére 2018-ban Zamárdiban a Strandfesztiválon, ahol a gyerekkori álmom vált valóra. Élelem egyik legnagyobb élménye volt több tízezer ember közt, a Balaton partján hallgatni őket.

Hol és mit eszel a legszívesebben?

A válasz egyértelmű, a Montanában egy borjús döner boxot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.