- hirdetés -

A Revco vékonyvakolataival a Vasex Kft-nél jelenleg 330-féle színben tudják raktárkészletről kiszolgálni, számítógépes színkeverést alkalmazva vásárlóikat. 

– A Revco vékonyvakolatai gyakorlatilag a prémium kategóriát képezik a magyarországi piacon, nagyon megbízható, nagyon jó minőségű termékek, felölelik az ár-érték arányos termékkínálatot. Magyarországon példaértékű, de Európában is. A Revco 27 év színgaranciát biztosít a szilikonos vakolat termékeire. Kimagasló prémium minőséget képvisel a moshatóság, a légáteresztő képesség és a színtartósság területén.

Az otthonteremtési támogatások nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy egy megnövekedett lakossági igény keletkezett a környezeti szépítésekre, ezen belül is a házak homlokzatának javítására. Ebbe beletartozik a homlokzati szigetelőrendszer és a vékonyvakolatok is, jelenleg 330-féle színben tudjuk raktárkészletről kiszolgálni a vásárlóinkat – ismertette a legfontosabb részleteket és tudnivalókat Demeter Zoltán. 

Fotó: Horváth Bence

A tökéletes és mindig pontos minőség előállítására egy számítógépes színkeverő rendszer segítségével törekednek, melyben így nincs benne a pontatlanság lehetősége, mint a hagyományos, manuális rendszerű adagolásnál. Mint mondta, gyakorlatilag kamionos nagyságrendű raktárkészlettel rendelkeznek, akár 1000 négyzetméteres igényeknek is azonnal meg tudnak felelni. Nincs várakozási vagy rendelési idő, csak a keverési sorba kell beállítani és akár 12 órán belül bárki hozzájuthat a vékony vakolathoz. 

Ezen kívül a pótlások is raktárról, mindössze pár perc alatt elérhetők, sorban állás nélkül. 
– A hozzátartozó homlokzati szigetelőrendszerekben is próbálunk megfelelő, korrekt, jó minőségű és gyors kiszolgálást biztosítani a lakosság számára – tette hozzá.

Amikor egy belépőszintű vakolatról beszélünk, érdemes megemlíteni a kötőanyagokat is, melyek a színek előállításához szükséges paszták megkötésére alkalmasak. Ez már drágább anyagnak számít, de a keménysége és a beleadott adagolás mennyiségével olcsóbbá teheti magát. A belépőszintű vakolatok és a mostani kornak megfelelő, UV-védelemmel ellátott akrilvakolatok mellett itt vannak a csúcskategóriák, a szilikontechnológiák.
Légátereszthetőség, moshatóság, gyakorlatilag az ember csak azt veszi észre, hogy folyik le a víz a falon, tehát képtelen beszívódni a vakolatba, nincs feszítő hatása tartósan marad – tudtuk meg.

Fotó: Horváth Bence

A Revco idén, 25 éves jubileuma alkalmából egy exkluzív színkatalógust is kibocsátott, melyeket meg is lehet keverni, olyan előremutató színeket elkészítve, melyek a leginkább megfelelnek a mostani divatnak.

– Még mindig nagyon népszerű a pasztell szín, az elmúlt időszakban a szürke és a fehér árnyalatok, valamint a fekete lábazatok erősen utat törtek maguknak. Ebben közrejátszott az alumínium burkolatok elterjedése is, ami egy letisztult stílust eredményez, melyhez ezek a kombinációk illeszkednek. Örök divat a földszínek, a terra jellegű színek, melyek nagyon szépek tudnak lenni és könnyen öltöztetnek, harmonikus kontrasztot adnak – árulta el Demeter Zoltán. (x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.