- hirdetés -

A táplálékkiegészítők korábban a sportolók, leginkább a testépítők körében voltak elterjedtek, hiszen a fehérjék létfontosságúak az izomtömeg növeléséhez. Mára azonban az összes sportágban használják a kiegészítőket, az alapvető vitaminoktól és ásványi anyagoktól kezdve, az aminosavakon keresztül, a létfontosságú ízületvédőkön át a teljesítményfokozókig.

Minden korosztály számára

– Minden korosztály, a nyugdíjasok is vásárolnak az üzletünkben, nem csak a sportolók. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy orvos is javasolja a táplálékkiegészítők, például ízületvédők, vitaminok vagy akár a fehérjék szedését – mondja Szabó Csilla, az orosházi Scitec Nutrition Vitamin és Fitness Szaküzlet vezetője. Csilla, valamint két testvére, Géza és Zoltán éppen 7 éve nyitották meg üzletüket.

Professzionális szakértelem

Mindhárman sportolnak és nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra is. Mivel még változatos étrenddel sem lehet biztosítani teljes körűen a szervezet számára szükséges tápanyag bevitelt, emiatt javasolják a táplálékkiegészítők szedését.

– A Scitec termékeit a legszigorúbb előírásoknak megfelelően, laboratóriumi körülmények között állítják elő, ezért minőségi és optimalizált hatóanyag-tartalommal bírnak. Például a közkedvelt Multi Pro Plus multivitamin és ásványi anyag formulánk 30 féle hatóanyagot tartalmaz – ismertette Csilla.

Széles termékkínálat

A termékcsoportok: vitaminok és ásványi anyagok, ízületvédők és porcerősítők, kollagének, testsúlykontroll-formulák, állati- és növényi eredetű fehérjék, aminosavak, tömegnövelők, illetve olyan speciális élelmiszerek, mint a mogyoróvaj, a fehérjealapú- zablisztes palacsintapor, puding vagy jégkrém.

Az orosházi üzlet vezetője kiemelte, náluk mindenki megtalálhatja a számára ideális táplálékkiegészítőt a céljaihoz és a mindennapi táplálkozás kiegészítéséhez. Ez a hatalmas termékkínálatnak, valamint a sokféle összetételnek köszönhető. A Scitec laktóz, glutén és cukormentes, különböző növényi alapú, vegetáriánus termékeket is készít azok számára, akik valamilyen ételallergiában, ételintoleranciában szenvednek és emiatt speciális étrendet folytatnak.

Szívesen segítenek tanácsokkal is, legyen szó étkezésről, életmódváltásról vagy eligazodásról a táplálékkiegészítők széles kínálatában.

Fotó: Horváth Bence

Egészségmegőrzés

Mostanában különösen fontos szerep jut az egyes vitaminoknak, ásványi anyagoknak és nyomelemeknek az egészség megőrzésében. Az üzletben megtalálható többféle komplex multivitamin, különféle kiszerelésben, de akár az egyéni igényeknek megfelelően, személyre szabottan is összeállítható, mivel külön-külön csomagolva is kaphatóak. A vitaminok pótlását a nyári időszakban sem szabad elhanyagolni, főképp azoknak nem, akik intenzíven sportolnak és a nyári melegben az izzadással még több tápanyagot veszít a szervezetük, melyeket pótolni kell. Ezért kiemelten fontos pl. a C vitamin pótlása nyáron is, mivel az izzadságmirigyek működését is szabályozza.

Új termékek a kínálatban

Üzletünkbe folyamatosan érkeznek az új Scitec táplálékkiegészítő termékek, mint pl. a megújult 100% Whey Protein Professional tejsavófehérje, mely nem csak külsejében, de a beltartalmat illetően is átalakult, valamint 3 új ízzel is gazdagodott, ezek a sós-karamell, pisztácia-mandula és mogyoróvaj. A másik amit megemlítenék a Hot Blood Hardcore teljesítményfokozó, mely a vevői visszajelzések alapján is rendkívül hatékonynak bizonyul az edzés előtti és közbeni energizálásra, motiváció növelésére – tette hozzá az üzletvezető.

Nyitva tartás:
Hétköznapokon 10-18 óráig
Szombaton 8-12 óráig

A havi akciókat, az edzéssel, táplálkozással a Scitec világával kapcsolatos cikkeket, videókat az üzlet Scitec Nutrition Orosháza nevű Facebook oldalán is figyelemmel kísérhetik az érdeklődők. (x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.