- hirdetés -

Óvodákban, általános és középiskolákban tanító pedagógusok több évtizedes munkáját, türelmét, hivatástudatát és példamutatását köszönte meg videón keresztül Dávid Zoltán polgármester.

A járványhelyzet fokozatosan javul, ám idén még biztosan nem találkozhatunk a pedagógusnapot ünnepelve. Rendkívüli nevelési, oktatási éven vagyunk túl, bőven kijutott az idei évben kihívásokból, nehézségekből.

Önök azonban rendkívüli körülmények között is helytálltak és azt hiszem a gyermekekben és a szülőkben is tartották a lelket. Megtanultuk, hogy egy pedagógusnak milyen felkészültnek és tájékozottnak kell lennie, hogy minden felmerülő kérdésre választ adhasson. Türelem és kitartás nélkül nem várható el ez az eredmény sem.

Az Önök hivatása rendkívül szép, ám ugyanakkor nehéz is. Hálás vagyok apaként és polgármesterként is, hogy városunk gyermekeit elhivatott és szeretni tudó pedagógusok és segítőik oktatják – hangzott el a köszöntőben.

A videón ezt követően a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei játszanak egy online előadás formájában pedagógusnap alkalmából.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.