- hirdetés -

Egy fotózás volt a nyereménye az Új testben új élet című fogyókúraversenyünk győztesének. A képek elkészítése előtt Anitát át is alakítottuk.

Anita napja korán reggel a Szépségszigetben indult. A fiatal lány arca nagyon bájos, épp ezért Holecska Nikoletta kozmetikus egy finom, természetes sminket varázsolt neki. Itt még ráncokat eltüntetni nem igen kellett, csak egy kis pír, spirál, egy csepp rúzs, valamint néhány vonás szükségeltetett, és máris tökéletes lett az eredmény.

Smink után frizura, majd egy csini ruha

Anita útja a kozmetikustól a fodrászhoz vezetett. Debreczeni Anett egy vagány, fiatalos frizurával lepte meg a győztesünket. Nem maradhatott el a népszerű fonás és egy-két hullám sem. Anett tudta, mivel emelheti ki Anita szépségét. A végeredmény nagyon tetszett a nyertesünknek.

A smink és a haj után már csak egy vagány, de egyben csajos öltözetre volt szükség a fotózáshoz. A Margó Divatáruban Bereczki Szilvia segített a tökéletes ruha megtalálásában. A választás remekül sikerült. Az egyszínű, fekete blúz, a hozzá illő kényelmes, keki nadrág és a mustárszínű dzseki nagyon jól mutattak Anitán.

Tizenhárom kiló mínusszal, megújulva állt a lencse elé

Anita tetőtől talpig megújulva érkezett meg a főtérre, ahol az OrosCafé fotósa, Horváth Bence készített róla fényképeket. Anita megérdemelte a kényeztetést. Három hónap alatt 13 kilót fogyott a kemény edzéseknek és a tudatos táplálkozásnak köszönhetően. Céljához egyre közelít. Bár a versenynek már vége, ő folytatja tovább a munkát. Sok sikert és kitartást kívánunk neki mindehhez!

Íme néhány kép az új Anitáról:

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.