- hirdetés -

Olvasóink bizonyára jól ismerik az “Ez az én ötösöm” című sorozatunkat, melyet gyereknap alkalmából igyekeztünk igazán különlegessé tenni. A megszokott öt kérdésre most öt első osztályostól érkezik válasz. Ígérjük, szívderítő sorok várnak Önökre.

Szofi, neked melyik a kedvenc könyved?

Szofi az olvasás mellett nagyon szívesen játszik a testvérével (Fotó: Horváth Bence)

– A Levi és Szonja elűzi a jégesőt. Van egy kisfiú, Levi, aki a kis tesójával, Szonjával együtt lát egy jégesőt, és el szeretnék űzni azt a robotokkal. Most olvasom ezt a könyvet, de még nem értem a végére, mert sokszor van olyan, hogy inkább Viával, a húgommal játszok. De nagyon izgalmas ez a könyv könyv, nekem ez a kedvencem.

Véda, neked melyik a kedvenc filmed?

Véda nagyon örült, hogy Miguel visszatért a szüleihez (Fotó: Horváth Bence)

– A Coco. Ebben van egy kisfiú, Miguel, aki átmegy a halottakhoz. Vicces film, tetszik, mert sok csontváz van benne. Van benne egy aranyos bőrkutya is. Miguel végig azt hitte, hogy az a másik gitáros az ő papája. Szerencsére a végén sikerült neki visszamennie a szüleihez, és Coco mamának el tudta énekelni azt a dalt, amit régen az apukája akart elénekelni neki. Coco mama meg énekelt vele. Anya sírt is rajta.

Szafi, neked melyik a kedvenc sorozatod?

Szafi szerint nagyon cukik a kis űrlények (Fotó: Horváth Bence)

– A Lilo és Stitch. Van egy kislány meg egy űrlény, akit úgy hívnak, hogy Stitch. Vannak bubik, amiket ha víz ér, űrlények lesznek belőlük. Ezek az űrlények nagyon aranyosak, olyanok mint Stitch. Sokszor bajba keverednek, de aztán Lilo mindig megmenti őket.

Ádám, neked melyik a kedvenc zeneszámod?

Ádám csak erre a számra szeret táncolni (Fotó: Horváth Bence)

– Az In my mind. A YouTube-on szoktam hallgatni. Vagy csak úgy rátalálok, amikor görgetem, vagy megkérem apukámat, hogy írja be nekem. Szoktam rá táncolni is, igazából csak erre a számra szeretek táncolni. Nagyon tetszik, mert először olyan lassú, aztán meg olyan bulis lesz a végére.

Matyi, te hol és mit eszel a legszívesebben?

Matyi a sonkás-kukoricásra szavaz (Fotó: Horváth Bence)

– A La Rosa Pizzéria a kedvenc helyem. Ha választhatok, akkor sonkás-kukoricás pizzát kérek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.