- hirdetés -

A záró fordulót rendezik meg a megyei I. o. labdarúgó bajnokságban.

A 16. fordulóban hazai pályán fogadja az OMTK-ULE 1913 csapata a Szeghalom gárdáját.

OMTK-ULE – Szeghalmi FC (Orosháza, ULE-Sportcentrum, május 29., 17 óra)

A sárrétieket a bajnokság sikercsapataként tartják számon, tavaszi eredményeik önmagukért beszélnek. A bajnokság 3. helyén álló szeghalmiak 48 pontot gyűjtöttek, míg az 5. helyezett ULE 37 pontot gyűjtött. Az előző fordulóban a vendégek 4-1-re verték a Bcs.MÁV csapatát, az Orosháza 2-0-ra győzte le az Újkígyóst.

Kvasznovszky József (OMTK-ULE): A tavasz meglepetéscsapatát, a Szeghalmot látjuk vendégül az utolsó fordulóban. A vendégek az összes élcsapatot, így a Bcs.Előrét, a Szarvast és a Gyulát is legyőzték a tavasz folyamán. A fenti eredménysor tükrében a Szeghalom a mérkőzés esélyese, de nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára. Szeretnénk meglepetést okozni azzal, hogy itthon tartjuk a három pontot és szépen zárjuk a szezont.

A mérkőzés játékvezetője: Mihálik Pál (Vrbovszki Pál, Kovács Antal).

Nehéz mérkőzés vár Harangozóékra (archív fotó: Bohus Krisztián)

A megyei II/B. csoportban a 27. fordulóra kerül sor. Az OMTK-Rákóczi Medgyesbodzáson vendégszerepel.

Medgyesbodzás SE – OMTK-Rákóczi (Medgyesbodzás, május 29., 17 óra)

A 3. helyezett, 64 ponttal rendelkező bodzásiak fogadják az 5. helyen álló, 50 ponttal rendelkező Rákóczit. Az előző fordulóban a Medgyesbodzás a listavezető Mezőmegyer otthonában szenvedett 4-1-es vereséget, míg a Rákóczi hazai környezetben nyert 2-0-ra az Újkígyós ellen.

Kormányos Antal (OMTK-Rákóczi): Hosszú idő után közel teljes kerettel tudunk kiállni a szombati bajnokira, egyedül Bódi fog hiányozni sérülés miatt. Viszont azért annyit tegyünk hozzá, hogy a bodzási csapat még egy másfél hete bajnoknak érezhette magát. Döntő lehet, hogy milyen mentális állapotban lesznek, nekünk kötelességünk szép eredményt elérni, és úgy is gondolom, hogy ha odatesszük magunkat, képesek is vagyunk rá.

A mérkőzés játékvezetője: Baráth János (Belanka Zsolt Péter, Végh Ferenc).

A Rákóczi idegenben lép pályára (archív fotó: Bohus Krisztián)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.