- hirdetés -

Május 30-án vasárnap 10 órától egészen 17 óráig áll majd a gyermekek – és kisebbek esetében a kísérőik – rendelkezésére Dottó Ottó.

A kisvonat a református iskola előtti megállóhelyéről indul majd folyamatosan és a belvároson viszi keresztül kedves utasait, érintve a Könd és a Táncsics utcákat, a főteret és a Rákóczi utcát is. Délben, 12 órától 13 óráig pihen a dottó és sofőrje, majd 13 órától újra indul a belvárosi útra, hogy minden gyermek, aki szeretne, utazhasson rajta egy kicsit.

A dottó ingyenes, az utazás során arra kérnek mindenkit, önmagukra és utastársaikra is vigyázzanak. A kisvonatot – Dávid Zoltán polgármester kérése alapján – a Városüzemeltetési Zrt. készítette fel és biztosítja a gyermeknapra.

– A járványügyi helyzetben is szerettünk volna kedveskedni a gyermekeknek gyermeknap alkalmából. Úgy gondolom, a dottóvonatozás sokaknak szerezhet örömteli perceket vasárnap, kiegészítve a Művelődési Központ programjait. Kívánok minden gyermeknek vidám gyermeknapot – fogalmazott Dávid Zoltán polgármester. 

Május utolsó vasárnapja a legkisebbeké Gyopárosfürdőn is – gyereknapon 14 éves korig ingyenes a belépés a fürdőbe.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.