- hirdetés -

Hétközi fordulót rendeztek a megyei I. osztályban. Az orosházi csapat Csabacsűdre látogatott.

A találkozó előtt a 36 ponttal rendelkező, 5. helyen álló OMTK-ULE szerdán a 8 pontos, 11. helyezett Csabacsűdre látogatott. A papírforma biztos ULE győzelmet ígért, de tudjuk, borult már a papírforma. Ezúttal is ez történt. Az orosháziak az előző fordulóban hazai környezetben 5-0-ra verték a Dévaványát, a házigazdák Mezőhegyesen harcoltak ki 1-1-es döntetlent.

Csabacsűdi GYLSE – Orosházi MTK-ULE  2 – 2    (2 – 0)

Csabacsűd, 20 néző. Vezette: Benyovszki Zoltán (Krisán János, Kovács Krisztina).

Csabacsűd: Petrovics – Viszkok D. (Styecz), Jelen (Urbancsok), Gombár, Rafaj, Kiss G., Tasi N., Kasik, Gyurik, Endrefalvi, Király. Edző: Kondacs János.

Orosháza: Marunák – Dajcs, Kasuba, Selmeczy, Vincze, Harangozó, Szabó Á., Kovács D. (Rácz), Fehér (Kocsis), Péli, Miszlai. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Gólszerzők: Gyurik (39.), Endrefalvi (41.), ill. Vincze (60., 76.).

Kiállítva: Péli (45.).

Az első félidőben nagy meglepetésre tetemes előnyre tett szert a hazai gárda, ráadásul a félidő utolsó percében Péli a kiállítás sorsára jutott, így emberhátrányban folytatta a mérkőzést az ULE. A második játékrészben Vincze Alex duplájával a sírból hozta vissza a mérkőzést az Orosháza.

Vincze Alex (fehérben) két gólt szerzett Csabacsűdön (Fotó: archív-Bohus K.)

Buza Barnabás: Nagyon rossz első félidő után a másodikban sokkal jobb játékot mutattunk be, ami legalább az ikszre elég volt.

Az OMTK-ULE a záró fordulóban május 29-én, 17 órakor a Szeghalom csapatát fogadja az ULE-Sportcentrumban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.