- hirdetés -

Az Amper Villamossági Szaküzletben megtalálható minden, amire valakinek szüksége lehet a villamos hálózat felújítása során. Az alapfelszereléshez szükséges dobozok, védőcsövek, kábelcsatornák, kábelek, vezetékek azonnal elérhető nagy választékától egészen a kapcsolók, dugaljak, világítótestek széles kínálatáig.

– 1999 óta van a tulajdonunkban az üzlet, igazi története azonban még korábban, az 1980-as években kezdődött. Jelenlegi, Széchenyi tér 1. alatti üzletünkbe négy évvel ezelőtt, 2017-ben költöztünk, ami egyben profilváltást is eredményezett – ismertette a kezdeti időszakot Biro György ügyvezető.

Belvárosi üzlet révén az egyszerűbb dolgok közül rengeteg elemet, fényforrást értékesítenek. 

Bővültek az elektromos padlófűtési megoldások felé, fűtőkábelek és infrafóliák is kaphatóak, valamint norvég fűtőpanelek.

Fejlődésünk következő pillére lett a  weboldal is, mely átfogó képet ad az érdeklődőknek az üzlet teljes kínálatáról. Katalógusok és a kategóriákba sorolt termékek segítik a választást és a tájékozódást. Hamarosan a webshop is elérhető lesz a terveink szerint. – folytatja a szakember. 

Az Amper Villamossági Szaküzletben a lámpákat, világítótesteket, csillárokat, LED paneleket, LED szalagokat több, mint 300 gyártó kínálatából tudják kiválasztani a vásárlók, de a szerelvényeket tekintve is a legnagyobb gyártók körülbelül 15 szerelvénycsaládjának több, mint 250 színvariációja érhető el, közülük a gyakoriak készletről is. 

A készleten átlagosan közel 500 darab világítótest van, de az extra igényeket vagy az éppen nem raktáron lévő termékeket is megrendelésre a lehető legrövidebb időn belül teljesítik. Azok a vásárlók, akik nem a hagyományos megoldásokat keresik, akár előre, egyedileg gyártott LED csillagos égbolt mennyezetet is kérhetnek, melyet a gyártó az egyedi igényeknek megfelelően előre legyárt, így a helyszínen akár 1-2 óra alatt felszerelik a gyártó szakember csapata által. A cég foglalkozik emellett napelemes forgalmazással is, melynek kivitelezése a partner vállalkozón keresztül valósítható meg.

– A széles partnerkínálatunknak köszönhetően akár csak egy villanyszerelőre van szüksége valakinek, akár generálkivitelezésre, mi mindenben igyekszünk segítséget nyújtani és megfelelő szakembert ajánlani. A megvásárolt termékeket igény esetén pedig a felújítás helyszínére ingyen kiszállítjuk. Röviden összefoglalva a tervezéstől a kivitelezésig mindenre van megoldásunk – tette hozzá Biro György.

További, folyamatos céljuk még ezen kívül, hogy vásárlóiknak a szakmai képzettség és a részletes tájékoztatás mellett kedves kiszolgálásban legyen része, közvetlenül és sokat beszélgetve az eladókkal. (x)

Elérhetőségek:https://elektroamper.hu/
5900, Orosháza, Széchenyi tér 1.
Üzlet telefonszáma: 68/412-202
Üzletvezető telefonszáma (tájékoztatás céljából): +36 30 018 2677
Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 8:00-17:00
szombat: 8:00-12:00
vasárnap: zárva

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.