- hirdetés -

A munkaterület átadását követően még ebben a hónapban elindulhatnak az Orosháza és Szentes közötti út felújítási munkálatai.

A 4405 és 4406 jelű (Szentes-Derekegyház-Nagymágocs-Orosháza) utak esetében májusra tervezett a munkaterület átadása, míg a 4447-es jelű utat (a Szentesi úti körforgalomtól a 47-es főút csatlakozásáig) mintegy 800 méteren érintő fejlesztés esetében várhatóan augusztusban vonul fel a kivitelező.

Az orosháziak és a város gazdasága számára kiemelten fontos beruházás részleteiről, várható időtartamáról Cserkúti András, a Magyar Közút Békés Megyei Igazgatóságának vezetője tájékoztatta Dávid Zoltán polgármestert csütörtökön. A beruházással jelentősen javul a térség közlekedési infrastruktúrája, gyorsabbá, biztonságosabbá válik a közlekedés, és új kapuk nyílnak meg Orosháza gazdasága előtt.

A beruházás keretében szélesítik az útpályát, megerősítik az útburkolatot, így újra közlekedhetnek az úton a 7,5 tonna feletti járművek, és megújul az Orosháza belterületén található körforgalom is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.