- hirdetés -

Tavaly augusztus 17-től új helyre költözött a Margaréta Babaáruház. A nagyobb és tágasabb üzletben a ruházatok, babakocsik és bútorok kínálata is nagyobb lett, főként a magyar gyártók termékeit részesítik előnyben.

– Tavaly augusztusban végre megtörtént a költözés, vagyis átjöttünk ide az udvaron belül, ahol a korábbi üzlethez képest egy dupla akkora helyiség és jóval nagyobb mozgástér várja az érdeklődőket, zavartalanul be tudnak jönni a babakocsival is – mesélte Nagy Krisztina, kiemelve, hogy a helyiséggel együtt a termékek kínálata is tovább bővült.

Ágyneműből például már nemcsak kétfélét lehet kapni, hanem legalább 6-7 lehetőség közül választhatnak. A babakocsik és bútorok is egyre nagyobb teret kapnak, csakúgy mint a gyerekruhák és a játékok. A Gyereknap közeledtével új játékokkal, különböző legókkal szeretnének kedveskedni vásárlóiknak – mesélte Nagy Krisztina. 

A babákon kívül a 6-7 éves gyerekeknek is megtalálhatják a megfelelő termékeket a szülők

Az újszülött gyerekkel érkezők az üzletben éppúgy megtalálhatják, amit keresnek, mint a 6-7 éves, lassan már iskolába készülő gyerekek és családjaik.
– A rágókás korszaktól kezdve az iskolás korig minden szülő és gyermek megtalálhatja azokat a dolgokat, melyekre szükségük van. Érdemes megemlíteni a szülőkaros bicikliket, melyek könnyen átalakíthatóak futóbiciklivé vagy háromkerekűvé. Emellett elkezdtünk forgalmazni olyan bőrcipőket, melyek egészségügyi papírral is rendelkeznek, ezeket a nyár folyamán később szeretnénk is bővíteni – tudtuk meg Nagy Krisztinától. 

Mind a bútorok, mind a ruházatok terén előnyben részesítik a magyar készítők termékeit, mint mondta, ár-érték arányban is megfizethetők. A ruházatokat 134-140-es méretig találják meg az áruházba betérők, a cipőket általában 25-26-os mérettel bezárólag árulják, de ha úgy adódik, tudnak rendelni nagyobb méretben is. 

Háromféle gyermekbútort forgalmaznak, ha valakinek egy pelenkázóra vagy csak egy kiságyra van szüksége, azt is megveheti, de ha kell, egy egész szobát be lehet velük rendezni. A bútorok ugyanis elemenként vásárolhatók meg, ha valaki csak egy szekrényt vagy ágyat szeretne, nem muszáj megvennie az egész szobabútort. 

A bútorok terén szintén a magyar Timba, a lengyel Klups és a bolgár Lorelli gyártmányait forgalmazzák, melyek nem rikító és élénk, hanem a manapság divatosabb bézs- és pasztellszínekkel dolgoznak, igyekeznek az éppen aktuális trendekhez, piacokhoz igazodni. 

Fotó: Horváth Bence

Havonta egyszer, hétvégente házhoz szállítás is működik értékhatártól függetlenül

– Ezt egy pár évvel ezelőtt találtuk ki azoknak a megrendelőinknek, akik a környező településeken élnek és valamiért nem tudnak bejönni a városba. A lényeg, hogy havonta egyszer, 10-e magasságában vagy a hónap közepén szombaton és vasárnap mindig teszünk egy nagyobb kört, először a Tótkomlós-Mezőkovácsháza-Battonya útvonalon, majd másnap Nagyszénás és Szarvas vonzáskörzetében, mely során ingyen házhoz szállítjuk a megrendelt árut – tette hozzá Nagy Krisztina.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.