- hirdetés -

A kiesés elől menekülő orosházi férfi kézisek hátralevő négy mérkőzésüket két hét alatt játsszák le. Mind a négy találkozón közönség előtt és hazai környezetben léphetnek pályára.

Szerda este nem lesz könnyű dolguk az orosházi zöld-sárgáknak, hisz ellenfélként a Balatonfüred együttese érkezik. A Balaton-partiak az elmúlt években rendszeresen a dobogó környékén tanyáznak. A mostani találkozó előtt ugyan csak ötödikek, de a negyedik Csurgótól egy, a harmadik Tatabányától csak négy pont választja el őket.

Eddigi áprilisi mérkőzéseiken kikaptak a két nagytól, a Szeged és a Veszprém együttesétől, döntetlent játszottak a Csurgóval és legyőzték a Komló és a Veszprémi KKft. csapatát. Orosházára is a két pont reményében érkeznek.

A sereghajtó OFKSE neve mellé áprilisban két pozitív dolgot jegyezhetünk fel. A csapat megszerezte első idei győzelmét és egyre jobb játékkal rukkoltak ki a fiúk, pl. a Csurgó ellen, vagy épp a „kis” Veszprém elleni találkozó nagyobbik részén. Egyre fogy az esély a kiesés elkerülésére, de a remény hal meg utoljára. Így gondolja ezt a csapat vezetőedzője, Ratko Djurkovic is, aki a következőket nyilatkozta a mérkőzés előtt:

– Végre olyan mérkőzések jönnek, ahol hazai pályán tudunk játszani sorozatban a bajnokság végéig, szurkolóink jelenléte mellett. A mérkőzés nagy esélyese természetesen a Balatonfüred csapata, de mi megteszünk mindent, hogy minél jobb képet mutassunk magunkról.

A csapatnak kétség kívül nagy segítségére lehet és lesz a hosszú idő után visszatérő szurkolótábor, akik erőt adhatnak a nehéz pillanatokban.

Az Orosházi FKSE – Linamar – Balatonfüredi KSE mérkőzés szerdán (május 12.) 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. A védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók bemehetnek. A belépés ingyenes.

A találkozót a Bujdosó Máté – Horváth Viktor játékvezető páros dirigálja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.