- hirdetés -

Március elseje, azaz az Új testben új élet című fogyókúraversenyünk kezdete óta nyolc hét telt el. Mire volt ez elég Anitának és Julcsinak? Beszéljenek a számok!

A lányok a mai napon mérlegre álltak, és centiben is lemértük őket „tetőtől talpig”. Az eredmény vegyes érzelmeket váltott ki belőlük. Egy hónapja még Julcsi volt elégedetlen a számokkal, most Anita gondolta úgy, hogy jobban is alakulhatott volna az elmúlt négy hét.

Már mindketten nagyon izgultak a mai nap miatt (Fotó: Horváth Bence)

– Úgy érzem, kezdem elérni a célomat – mondta Julcsi. – Végre hatossal kezdődik a mérlegen a szám! Persze nem egyszerű mindent betartani, volt is egy kis visszaesésem az edzés terén a munkahelyváltás miatt, de most már kezdek belerázódni abba is. Van, aminek nagyon nehéz ellenállni, olyan jó lenne egy kicsit a kajában bűnözni, egy tepertős pogácsát már nagyon elrágcsálnék. Ha vége lesz a versenynek, akkor tuti nem hagyom ki, de csak egyet az íze kedvéért! Utána is tartani szeretném a súlyom!

– Egy picit csalódott vagyok – jegyezte meg őszintén Anita. – Azt reméltem, hogy nyolcassal fog kezdődni a mérlegen a szám, de sajnos nem így lett. Pedig nem sok hiányzott hozzá. Most nem vagyok megelégedve az eredménnyel. Lesokkolt egy kicsit ez a mérlegelés, de a kedvemet azért nem vette el, sőt, szerintem még többet fogok edzeni, és az étrendemen is változtatok majd, hogy az utolsó négy hétben tényleg a maximumot hozzam ki magamból.

És most jöjjenek a számok! Ennyit fogytak a lányok nyolc hét alatt

Anita karja 10 cm-rel, dereka 9 cm-rel, háta 6 cm-rel, csípője 14 cm-rel, combja 7 cm-rel lett kisebb körfogatú. Március 1-jén 98 kilóról indult, de április 26-áre már csak 90,2 kilót mutatott alatta a mérleg!

Julcsi karja 4 cm-rel, dereka 5 cm-rel, háta 10 cm-rel, csípője 4 cm-rel, combja 3 cm-rel lett kisebb körfogatú. Március 1-jén Julcsi alatt 75 kg-ot mutatott a mérleg, most viszont már csak 69,1 kg-ot.

A lányok sokat tettek ez idáig is a fogyásért, a csinosodásért, és nem lesz egy másképp a maradék egy hónapban sem.

– A végén bele fogunk húzni – emelte ki Kolarovszki Nóra személyi edző. – Most megnézem, felmérem Julcsi és Anita jelenlegi állóképességét, és a maradék időre egy pörgősebb edzéstervet fogok összeírni nekik, így a finishben mindent bele tudnak majd adni. Büszke vagyok rájuk, eddig is nagyon szépen haladtak a cél felé, de most egy még keményebb hónap vár mindkettőjükre, aminek biztosan meglesz az eredménye.

És hogy min lepődtek meg a versenyzőink és edzőjük? Nóra a mérlegelés után kiszámolta, hogy eddig a lányok testtömegük hány százalékától szabadultak meg. Megtudtuk, hogy Julcsi és Anita fej-fej mellett haladnak, mégpedig hajszálpontosan. Mindketten 8,1 %-át adták le kilóiknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.