- hirdetés -

Az otthonfelújítás egyik legfontosabb pontja a fürdőszoba, ebben pedig a Terrakotta Csempecentrum igyekszik segítséget nyújtani ügyfeleinek és minden érdeklődőnek. A már közel 30 éve működő centrum mottója, hogy legyen szó akár burkolólapról, csempéről, szaniterről vagy csaptelepről, a lényeg, hogy a vásárlók elégedettek legyenek.

– Ahogy a felmérések is mutatják, a fürdőszoba számít az egyik legnépszerűbb felújítási témának az otthonfelújítási programban, ezt nyilván mi is érezzük a vásárlók visszajelzései alapján. Igyekszünk mindenben segíteni a boltunkban, többek között 3D-s tervezéssel is. Az igényléshez szükséges dokumentumok kitöltésében segítünk a vásárlóinknak. Mindig felhívjuk a figyelmet, a felújítási program másik felét a munkadíj jelenti.- vezet be a részletekbe Vidákovics Zoltán, az orosházi Terrakotta Csempecentrum tulajdonosa.

Fotó: Horváth Bence

Sok minden drágult az elmúlt évekhez képest, a szaniterek terén is ez érezhető, mégis szem előtt kell tartanunk a minőséget és időtállóságot a választáskor. A burkolólapok esetében viszont jelentős áremelkedés ebben az évben nem volt. Azzal azért érdemes kalkulálni a vásárlóknak, hogy mivel import áruról van szó, azt az árfolyam ingadozása is befolyásolhatja. A pandémiás helyzet viszont a termékek ellátását nem akadályozza, elapadási gondok a Terrakottánál nincsenek, továbbra is rendkívül nagy árukészlettel rendelkeznek mind Orosházán, mind a többi boltjukban. – tudtuk meg.

A burkolólapnál 1-2 hónapnyi előrelátásra intik ügyfeleiket, ha valaki rendel, érdemes időben lépni, hogy kevesebbet kelljen várakozniuk rendelés esetén. A burkolóknál érdemes előre nagyjából 15 ezer forintos négyzetméterárban gondolkodni, ebben benne van a burkolólap, a burkolóanyag vagy a ragasztó ára éppúgy, mint a szigetelésnek vagy a betonnak a költsége.

Fotó: Horváth Bence

Megtudtuk, hogy továbbra is a bézs és a barnás színek a legkelendőbbek, de népszerű továbbra is a szürke, valamint a fekete-fehér színek.
– A vásárlók még nem hajlanak arra, mint amit a piaci lehetőségek és a legújabb trendek diktálnának nekik. Pedig ezek izgalmasak és régóta próbáljuk is nekik ajánlani, hogy engedjék szabadjára a fantáziájukat és nemcsak a négyzet, hanem mondjuk a rombusz vagy hexagonális alakzatokat is választhatnak, csakúgy mint a színek terén is, ahol nem muszáj mindig az örök klasszikus trendek felé közelíteni, hiszen rendkívül széles körű a választék – árulta el Vidákovics Zoltán.

Külön érdekesség a fürdőszobák esetében, hogy az elmúlt időszakban a kádak már kezdenek háttérbe szorulni, sokkal inkább a zuhanykabinok vagy épített zuhanyzók kerülnek előtérbe a fürdőszoba kialakításánál. Mindenképpen pozitívumnak számít, hogy már nemcsak a kicsi 25×50 centis lapokban gondolkodik az érdeklődők többsége, hanem nagyobbakban, így például a 60×120-as számít népszerű választásnak.

Fotó: Horváth Bence

– Öröm nekünk, hogy sikerült megszerettetnünk ezt is a vásárlóközösségünkkel – tette hozzá Vidákovics Zoltán. (x)

Elérhetőségek:
Terrakotta Csempecentrum 
Orosháza, Veress József u. 2.
06 68 512-980
www.terrakotta.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.