- hirdetés -

Breznyik Zsolt gyógy- és sportmasszőr ezentúl minden héten átgyúrja az Új testben új élet című fogyókúraversenyünk főszereplőit. A szakember azt mondja, már kézzel tapintható a fejlődés.

Anita és Julcsi már 6 hete edz minimum heti öt alkalommal. Ehhez egyáltalán nem voltak hozzászokva, úgyhogy a testüknek át kellett állnia az új életmódra.

– Első körben a lányok hátmasszázst kaptak. Érezhetően van hatása az edzéseknek, kézzel tapintható, hogy fejlődik az izomzatuk. A masszázs az izmok regenerálásában nagyon sokat tud segíteni, de nemcsak a fáradt izmoknak teszünk ezzel jót, hanem segítjük az alvást és a stresszmentesítést is. Az idegrendszerre is nyugtató hatással van, általa a szívritmus lelassul, mélyebb és egyenletesebb lesz a légzés, így az alvás is pihentetőbbé válik – mondta Breznyik Zsolt.

Jó kezekbe került Anita (Fotó: Horváth Bence)

Zsolt kiemelte, általában a nyak-, hát- és vállizmokon érzékelhető a felgyülemlett feszültség, ezeken a pontokon van egy kis javítani való a lányok esetén is. Ő a masszázs segítségével ellazítja az izmokat, felfrissíti a lányokat, és enyhíti az izomlázukat is. A masszázs mindezen túl az anyagcserét is felgyorsítja, és általa nő az izmok teljesítőképessége is.

Anita nagyon jól bírta az első alkalmat, a fiatal lánynak igen magas a fájdalomküszöbe. Röviden úgy foglalta össze az egy órás masszázsélményt: „Jólesett, de meghaltam közben.”

A későbbiekben Anita és Julcsi teljes testmasszázsban és lávaköves masszázsban is részesülnek majd. Ez utóbbi élményről videóval hamarosan videóval jelentkezünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.