- hirdetés -

Eljött a nagy nap, mikor megtudták a lányok, személyi edzőjük és mi, az OrosCafé stábja is, hány kilótól és centitől szabadultak meg Új testben új élet című fogyókúraversenyünk játékosai. A számok magukért beszélnek.

Julcsi és Anita remekül bírta eddig a személyi edzőjük, Kolarovszki Nóra által előírtakat, a rendszeres edzést és az új étrendet is. Az elmúlt négy hétben betartottak mindent, és bár mindkettőjüknél a mozgás volt a mumus, ma már azt mondják, szinte hiányzik nekik a torna, amikor pihenőnapjuk van. Heti öt edzés – köztük súlyzós, kardió, kocogás – szerepel a listájukon, és az eredményt nemcsak a ruháikon, hanem az alap erőnlétükön is érzik.

Karról 2 centi mínusz Julcsinak (Fotó: Horváth Bence)

– Simán bírom a napi nyolc óra talpon állást – mesélte Julcsi. – A munkahelyemen nagy a pörgés, nem igazán van időm leülni, de most azt veszem észre magamon, hogy ez nem esik nehezemre. Sokkal jobban bírom a hétköznapi jövés-menést és az otthoni tennivalókat is. Az állóképességem rengetegen javult a négy hét alatt, erre aztán tényleg nem számítottam. Erősebbnek érzem magam, mint fiatalabb koromban.

Csípőről 8 cm jött le idáig Anitának (Fotó: Horváth Bence)

– Én a heti öt edzésen túl még két-három plusz futást is vállalok – vette át a szót Anita. – Sosem gondoltam volna magamról, hogy én futni fogok, főként azt nem, hogy megszeretem ezt a mozgásformát, de így lett. Nóritól tanultam meg, hogyan kell szabályosan kivitelezni a légzést és a mozdulatokat, ő mutatta meg azt is, hogyan működik a futásban a piramis-módszer, mert képzeld, kiderült, hogy ez az egyik legjobb zsírégető.

És most beszéljenek a számok! Négy hét alatt ennyit adtak le a lányok centiben és kilóban.

Anita karja 6 cm-rel, dereka szintén 6 cm-rel, háta 5 cm-rel, csípője 8 cm-rel, combja 2 cm-rel lett kisebb körfogatú. Március 1-jén 98 kilóról indult, de március 27-ére már csak 92,1 kilót mutatott alatta a mérleg!

Julcsi karja 2 cm-rel, dereka 1 cm-rel, háta 6 cm-rel, csípője 2 cm-rel, combja 1 cm-rel lett kisebb körfogatú. Március 1-jén Julcsi alatt 75 kg-ot mutatott a mérleg, most viszont már csak 72,6 -t.

Személyi edzőjük is nagyon büszke rájuk (Fotó: Horváth Bence)

Kolarovszki Nóra nagyon büszke a lányokra, a kitartásukra és az eredményükre. A mérlegelés után kiemelte, az izom fajsúlya nehezebb, mint a zsíré, és mivel a lányok súlyzós és saját testsúlyos, erősítő gyakorlatokat is végeznek, így izmosodnak is a fogyás mellett. Épp ezért azt mondja, nem is a kiló, hanem a leginkább a centi, a ruhaméret és a közérzet az, ami most a mérvadó.

Csak így tovább, lányok! Szurkolunk nektek!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.