- hirdetés -

A jelenlegi pandémiás veszélyhelyzetre, a digitális oktatásra történő átállásra, valamint a húsvéti ünnepek körüli munkaszüneti napok elhelyezkedésére való tekintettel hozta meg a döntést az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Volánbusz Zrt.

A hosszabbítás április 7-én 23:59-ig lesz érvényes a 2021. március havi helyközi, valamint a 2021. március II. félhavi helyközi dolgozó és tanulóbérletek tekintetében. A Volánbusz Zrt. a minisztérium által a helyközi közlekedésre alkalmazott meghosszabbított érvényességi időtartamot javasolta a város önkormányzatának kiterjeszteni a helyi közlekedésre is.

Ez azt jelenti, hogy a helyi autóbuszjáratokra érvényes 2021. március havi és II. félhavi teljes árú, tanuló és nyugdíjas bérletek is érvényesek legyenek az utazásra április 7-ig. Az önkormányzat jelentős összeggel támogatja a helyi közlekedést, de egyetértett a Volánbusz Zrt. javaslatával a város helyi közlekedésére vonatkozóan.

– Utasaink egységes tájékoztatása érdekében társaságunk a fenti bérlet érvénytartam kiterjesztését a helyközi és a városok helyi közlekedésére vonatkozóan egységesen hirdeti meg. Azokat a városokat, akik jelzik egyet nem értésüket, kivételként tüntetjük meg fel a tájékoztatásban – írta közleményében a Volánbusz Zrt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.