- hirdetés -

A nyílászárók értékesítésén kívül is széles tevékenységi körrel rendelkezik a Z-Ablak Ajtó-Ablak Centrum. Céljuk, hogy munkáik hosszú éveket követően is bizonyítsák a megrendelőknek, hogy jó döntést hoztak.

– Műanyag nyílászárók terén több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Üzletkötőként kezdtem, majd 2008-ban egy nyílászáró gyár felépítésére kértek fel. Itt a gyártás összes folyamatán végigmentem, ezért is nagyobb a kötődésem, tapasztalatom a nyílászárók iránt. Ezután kezdtem egyéni vállalkozóként dolgozni. A vásárhelyi üzlet nyitását követően 2018-ban Orosházán is megnyitottunk, de a további terjeszkedést sem zárjuk ki – foglalta össze a Z-Ablak Ajtó-Ablak Centrum történetét Hegyi Zoltán, az üzlet vezetője (HZ-ablak Kft. ügyvezetője).

A cég fő profilját a műanyag nyílászárók teszik ki (bejárati ajtó, ablak, erkélyajtó), ezen belül a Ferrand Kft-vel van kizárólagos szerződésük, akik a német Kömmerling típusú nyílászárókat gyártják.
– Ezek német GU vasalat rendszerrel vannak szerelve. Kérhető dupla és tripla üvegezéssel. Háromféle családja van: a 76AD típusú, a 76MD típusú és a 88MD típusú. Ezek mind egyre növekvő műszaki tartalommal rendelkeznek. Rendkívül nagy, 28 fajta színválasztékból lehet válogatni. A kedvelt színek az aranytölgy, a dió, a mahagóni vagy az antracitszürke is megtalálható a kínálatban – sorolta az üzletvezető.

Fotó: Horváth Bence

Hegyi Zoltán elmondta, nyílászárók értékesítésén kívül cégük foglalkozik bontás-beépítéssel, kávajavítási munkálatokkal, redőnyök, szúnyoghálók (fix, nyíló, toló), külső-belső párkányok (műanyag, fém és műkő), szegők, egyéb árnyékolástechnikai termékek (redőny, reluxa, szalagfüggöny, sávroló, roletta stb.) kiegészítők, a penészedés elkerülése érdekében légbevezetők forgalmazásával, melyekkel a vásárlók teljes körű kiszolgálását célozták meg.

– A folyamatos fejlesztéseknek, képzéseknek köszönhetően termék kínálatunk és szolgáltatásunk minősége folyamatosan bővül, fejlődik – tette hozzá.

Fotó: Horváth Bence

A homlokzati nyílászárók között forgalmaznak alumínium- és fa nyílászárókat is, mindkettő az új típusú rendszernek felel meg. Emellett beltéri ajtókat is árulnak, a magyar gyártmányú szolnoki Borovi Zrt. beltéri nyílászáróit. Ezek is többféle színben rendelhetők, normál (geréb), illetve átfogó tokozattal.
– Termékeinket nagy szín- és mintaválasztékkal kínáljuk. Óriási kilincs- és kiegészítő választékkal rendelkezünk.

A jó minőség, javítások és garanciális javítások miatt én elsősorban a magyar forgalmazókat, gyártókat preferálom. Garázskapuk terén is több gyártónál voltam. Ajánlásra és személyes tapasztalatra is hivatkozva végül a Kling mellett tettük le a voksunkat. Garázskapukat már harmadik éve árusítunk, amelyeknek szintén nagy színválasztéka, típus és kivitelválasztéka, valamint méretválasztéka van, hogy a repertoár teljes legyen és a vásárlói igényeket is minél jobban kielégítse. A Velux családot is a rendszerünkbe, tőlük tetőtéri ablakokat, fénybevilágítókat és ezekhez kapcsolódó kiegészítőket, árnyékolási és rovarvédelmi részt forgalmazunk.

Megemlíteném még az OLFA vágóeszközöket, mint termékcsaládot, ami szintén megtalálható nálunk itt és Hódmezővásárhelyen is. A szolgáltatásainkat szerviz részleggel is kibővítettük, ezért már az általuk épített és egyéb nyílászárók szervizelésével, karbantartásával, átalakításokkal, javításokkal is foglalkozunk – mondta Hegyi Zoltán.

– Célunk, hogy mindig a legkorszerűbb nyílászárókat kínáljuk, amelyek hosszú évek után is bizonyítják megrendelőinknek, hogy a legjobb döntést hozták, amikor minket választottak. Kérjük keressenek minket bizalommal – tette hozzá az üzletvezető. (x)

Kapcsolat, bővebb információk és referenciák az alábbi elérhetőségeken találhatók:
www.zablakajto.hu
oroshaza@zablakajto.hu
Telefon: +36 (30) 787-2855
5900 Orosháza, Kossuth Lajos utca 6-8.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.