- hirdetés -

Nyílt ötletpályázatot hirdet a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a város Ifjúságpolitikai és Gyermekjogi Koncepciója 2017-2022-ben és a hozzá kapcsolódó cselekvési tervben foglaltak alapján a városban megvalósuló gyermek és/vagy ifjúsági program támogatására.

Az Amit csak akarsz – Orosházán nevet viselő pályázat célja, hogy erősítse a helyi fiatalok részvételét a város életében, valamint ösztönözni őket szabadidejük aktív eltöltésére.
– Településünkön számos közösségi tér és program várja a korosztályt, viszont ők azok, akik a leginkább tudják, hogy mire van szükségük. A pályázat célja, hogy a város önkormányzata támogassa a fiatalok ötleteit, kezdeményezéseit, mely lehet egy Orosháza területén megvalósuló, vagy online program, esetleg programsorozat – írta Facebook-oldalán a GYIÖK.

A pályázat nem támogatja az oktatási intézmények és diákönkormányzatok által szervezett rendezvényeket, illetve a GYIÖK tagjainak kezdeményezéseit. A rendelkezésre álló keretösszeg ötszázezer forint, mely teljes egészében a program megvalósítására fordítható. A támogatási időszak április 15-től december 15-ig tart, egy pályázó maximum három pályázatot nyújthat be.

Pályázatot egyébként bárki benyújthat (személy vagy közösség), aki Orosházán él és/vagy tanul, elmúlt már 15 éves, de még nem töltötte be 30-ik életévét. Ehhez nem kell mást tenniük, mint regisztrációs emailt küldeni (név, születési idő, telefonszám az acsaoroshaza@gmail.com-ra), majd az érdeklődő megkapja válaszként a pályázati űrlapot, melyet kitöltés után ugyancsak emailben várnak vissza.

A regisztráció határideje március 26 (23:59), míg a pályázatok benyújtásának határideje március 30 (szintén 23:59).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.