- hirdetés -

Reggelire zabkása, vacsorára pedig főtt tojás körözöttel és bébi spenóttal. A cél érdekében mindent megtesznek fogyókúraversenyünk elszánt hősei, Szijjártó Julianna és Lukács Anita Anna. Idén nyáron már új testben szeretnék élni új életüket, június elsején telik le a 12 hetes teljes test-átalakítóprogramjuk. Szorítson Ön is a lányoknak!

Julcsi tegnapi étrendjében reggelire zabkását találtunk fehérjével és almával, ma pedig egy kis puffasztott rizs kerül a tányérjára csirkemell sonkával és mozzarellával. Napi ötször étkezik, a tízóraija általában kávé, ebédre pedig ma afrikai harcsát készített kölessel és cukkinivel.

– A személyi edzőm, Kolarovszki Nóra jóvoltából többféle lehetőség közül választhatok, de nincs időm variálni, egyszerűen csak az a célom, hogy olyat egyek, amit szabad. Engem egyébként nem zavar, ha napokig ugyanaz a menü. De már van egy új kedvencem, a túró-zab alapú pizza. Holnap is az lesz az ebéd, és már nagyon várom – mesélte Julcsi. – Kicsit kezdem érezni az édesség hiányát, ezért valamelyik édes receptet most már szeretném kipróbálni. A sós pékáru még az, amit szívesen ennék, de kibírom nélküle. Nálam ez elhatározás kérdése.

Anita mai reggelije chia puding volt, tízóraiara energia turmixot készített spenótból és zöldalmából. Ebédre finom céklás hajdina volt a menü rizottóval, uzsonnára protein shake-t ivott, vacsorára pedig cékla chipset ropogtathat majd hallal.

– Nagy kedvencem lett a cékla chips, de a lenmaglisztes zsemle is nagyon finom. A levesek és a tészták hiányoznak egy kicsit, meg nagy főzelékes is voltam idáig, de meg lehet szokni nélkülük. Sok olyan új ízt és receptet ismertem meg, amit könnyű volt megszeretni. Ilyen a tojásos muffin is, amivel nem tudok betelni – mesélte Anita.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.