- hirdetés -

Negyedik napja élik új életüket a lányok. Julcsinak és Anitának úgy kell szerveznie a napját, hogy beleférjen a mindennapjaikba a 45-60 perces edzés, és hogy jusson idejük az alapanyagok méricskélésére, és az egészséges, diétás ételek elkészítésére is. Ők mesélnek most, ez az OrosCafé Új testben új élet című fogyókúraversenye. Szorítson Ön is a lányoknak!

Julcsi előre főz. Amit lehet, azt akár három napra előre elkészíti, a húsokat pedig frissen süti kontakt grillben, hogy ne kelljen plusz zsiradékot adnia hozzájuk. Azt mondja, eddig minden étel ehető volt, még nem főzött olyan, amit nehezen küzdött volna le a torkán. Számára nem is a táplálkozásban lesz a nagy változás. Neki inkább az edzés a mumus, hiszen komolyabban sosem mozgott.

– Most nagyon izomlázam van. Tegnap lépcsőztem 14-szer fel és le a 4. emeletre – kezdte. – Nem könnyű munka és kisgyerek mellett beszorítani az időmbe mindennap az edzést, de azért valahogy megoldom. Ami nekem a leginkább nehézséget okoz, hogy még nem igazán tudom követni a lépéseket a videós kardió edzésben. Igyekszem összehangolni a lábam meg a kezem, de azért ez elsőre nem egyszerű – mesélte.

Az a fránya fekve biciklizős feladat

– Nekem is izomlázam van – mesélte Anita –, de én személy szerint örülök neki. Csinálom az edzéseket minden nap, nekem sem egyszerű, hiszen mellette 12 órázom. A leginkább a hasamban érzem a munkát, nekem ez a testrészen volt a leginkább elhanyagolva, úgyhogy a hasprést meg ezt a háton fekvős biciklizős gyakorlatot meg szoktam szenvedni. De annak nagyon örülök, hogy tényleg érzem a sok munkát, mert ha már érzem, akkor remélem, hogy látszódni is fog az eredmény – tett hozzá.

Anitának az újdonságok közül a tojásos muffin nagyon ízlik, de a lenmagolajért egyelőre nem rajong, pedig azt mindennap innia kell. Azt mondja, hasonló ételeket és hasonló mennyiséget evett ez idáig is, csak épp sokat bűnözött mellettük. Esténként most ő is előre megfőz magának, hogy másnap valóban azt ehesse, ami elő van írva.

Az első edzésről készült videót keresse hétvégén az OrosCafén!

A cikk termékmegjelenítést tartalmaz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.