- hirdetés -

Az OFKSE és a Balatonfüred játékosai is szorgalmasan készültek a szerda esti orosházi összecsapásra, de a vírus ismét közbeszólt.

A fürediek Facebook-oldalán jelent meg ma reggel a következő bejegyzés:

„Egész őszünket a vírus kísérte végig. A február után már azt hittük, hogy fellélegezhetünk. Hét meccset is lejátszottunk és hogyan! Robogott a szekér velünk. Készültünk a nyolcadikra, amikor újra a vírus vette át a karmesteri pálcát. A protokoll szerint, a soros meccs előtt teszteltek játékosaink és sajnos újra akadt pozitív eset. A Szövetséggel és az orosháziakkal konzultálva a találkozót elhalasztattuk. Ma, a járványügyi hatósággal egyeztetve derül ki, hogy a betegségen már átesett, illetve negatív tesztet produkálók folytathatják az edzéseket és a játékot. A vasárnapi meccs ennek a döntésnek lesz a függvénye, illetve a szegediek állapotának, hisz náluk is lett pozitív.” – olvasható a közösségi oldalon.

Az OFKSE a tervek szerint csütörtökön 17 órától Szegeden lép pályára. Elmaradt mérkőzést pótolnak a fiúk. Ezután vasárnap játsszák a soron következő hazai bajnoki mérkőzést, melyen az egrieket fogadják az Eötvös-csarnokban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.