- hirdetés -

Már több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött igyekszik az adott szakmai kihívásoknak megfelelni és elérni ügyfeleik elégedettségét az Andrékó Bau Kft., legyen szó építkezésről, felújításról vagy nyílászárókról.

Édesapja nyomdokaiba lépve ismerkedett meg az építőipar világával Andrékó Zoltán, mondhatni belenőtt a szakmájába. 1998 áprilisában alapította meg építőipari vállalkozását. Volt olyan időszak, amikor elsősorban felületképzéssel, vakolással, homlokzati munkákkal, hőszigeteléssel és színezéssel foglalkoztak, a szolgáltatások köre és a szakemberek létszáma azonban az évek során tovább bővült.

Ekkor már szerkezetépítést és komplett kivitelezést is vállaltak, majd több, mint 10 évvel ezelőtt műanyag és fa nyílászárók beépítésével és forgalmazásával, valamint utóbbi gyártásával és ácsmunkálatokkal is bővítették a vállalkozás profilját.

– Ügyfélkörünk jellemzően a magánszférához köthető. Pozitív visszajelzés, egyben jóleső érzés, amikor egy korábbi megbízónk ajánlására keres fel bennünket új ügyfél. Az utóbbi években az építőipar érezhetően megélénkült, munkáink egyik jelentős részét az új családi házak építése adja. Két fő profilunk van, melyek közül az egyik a nyílászáró csere, amit cégen belül elvégzünk.

A másik az épületek hőszigetelése és az ezzel járó munkák, megfelelő felületek képzése, betonozás vagy éppen burkolás. A megrendelő elképzelései és a helyszíni szemle alapján ingyenesen és speciálisan arra az épületre kidolgozva teszünk javaslatot az optimális elvégzendő munkára. A tanácsadást és az ehhez kapcsolódó árajánlatot ingyenesen készítjük el – ismertette a részleteket a cég vezetője, Andrékó Zoltán.

A tervezést és a kivitelezést is a kialakult elképzelések alapján, energetikus bevonásával végzik el, ez adja a vállalkozás egyik legfőbb tevékenységét. A műanyag nyílászárókat méretre készíttetik, így bármilyen méretű is a kicserélni tervezett ajtó vagy ablak, azt milliméter pontossággal tudják legyártani és beszerelni.

Andrékó Zoltán elmondta, ők a szakszerű, lelkiismeretes munkában hisznek, a jövő számára építkezve és folyamatosan alkalmazkodva a kor aktuális elvárásaihoz.
– A legfontosabb számunkra, hogy az ügyfelek, megrendelők elégedettek legyenek, az elkészült és beszerelt termékekkel – tette hozzá a cégvezető. (x)

A vállalkozás szolgáltatásairól bővebben a www.andrekobau.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.
Egyéb elérhetőségek:
06 20 923-5516
Nagyhegyi utca 44/D

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.