- hirdetés -

Jansik Zsuzsanna pedikűrös 19 évesen indította el vállalkozását a Kossuth Lajos utca 32. szám alatti Cicoma Szépségszalonban. A fiatal lábápoló elsődleges célja, hogy vendégei érezzék, ő ezt a munkát nap mint nap szívből, szeretettel végzi.

– Igyekszem minden alkalommal maximálisan összhangba kerülni a hozzám érkezőkkel és a lábukkal is – mesélte Jansik Zsuzsanna pedikűrös. – Mindenképp a szépségiparban szerettem volna elhelyezkedni, és az is nagyon fontos volt a számomra, hogy munkám során emberekkel foglalkozhassam. Nézegettem a különféle ágazatokat, és végül a lábápolás volt az, ami igazán megfogott. A városban sokan foglalkoznak már kézápolással, manikűrrel, viszont úgy vélem, kevesen vannak olyanok, akik szakszerűen értenek a pedikűrhöz. Ezért is döntöttem e mellett a hivatás mellett.

Jansik Zsuzsanna a vendégek kényelméért akár házhoz is megy. Szolgáltatásai között teljes körű, komplett lábápolást találunk. Vállal körömvágást, bőrkeményedés- és benövéseltávolítást, tyúkszem-eltávolítást, gombás kezelést, kézi és gépi pedikűrt, géllakkozást, parafinos kezelést, sőt ma már a fiatalabb korosztály számára tinikezelést is.

A vendégeknek masszázs is jár

– A gépi kezelést leginkább az idősebbeknél alkalmazom, hiszen az ő bőrük szerkezete teljesen más. A parafinos kezelést is bátran ajánlom a vendégeimnek, azzal ugyanis hetekig puha maradhat a bőrük. Erre is egyre nagyobb az igény, hiszen az emberek rengeteget dolgoznak, jönnek-mennek, talpon vannak egész nap, épp ezért hiába távolítjuk el a felszíni bőrkeményedésüket, alatta még gyakran marad egy vastag és kemény bőrréteg. A parafinos kezelés ezt segít megpuhítani, és a hatása valóban hosszú időn át érezhető marad. A kezelés során a vendég beleteszi a lábát a folyékony, előmelegített parafinba. A rátapadt réteget, miután megköt, lehúzom a lábáról – folytatta Zsuzsanna, aki azt mondja, őt a szakma gyógyítás része jobban vonzza, mint maga a szépségápolás, ezért szeretné magát továbbképezni. Jövőbeli tervei közé tartozik, hogy elvégzi a talpmasszőrképzést. Hozzátette, már most is jár a kezelések végén a vendégek számára egy ajándék lábmasszázs, de azért a talpmasszázs tudománya természetesen sokkal több ennél. Ha kiegészítené ezzel a szolgáltatással a kínálatát, még többet tud majd nyújtani a hozzá érkezők számára.

Jansik Zsuzsanna mindemellett géllakokkal teszi tartósan széppé és esztétikussá a lábujjkörmöket. A különböző évszakok szín- és mintatrendje szerint csinosítja a vendégek körmeit. Azt mondja, számára nagyon fontos a szolgáltatás magas színvonala mellett az is, hogy a kezelések közvetlen és jó hangulatban, rendezett és barátságos környezetben folyjanak. Épp ezért is rendezte be úgy az üzletben a maga kis „kuckóját”, hogy az mindenki számára kényelmes és otthonos legyen. (X)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.