- hirdetés -

Az Eötvös DPSE asztaliteniszezőinek mindennapjaiba is visszatért a sport, melynek köszönhetően folytathatták elmaradt mérkőzéseiket.

Február 6-án az Újszász csapatát fogadták. A klub beszámolója szerint a jobb erőkből álló ellenfél érvényesítette a papírformát és 12-6 arányban győzött ellenük. Az orosházi játékosok közül Farkas Dávid 3, Farkas Rudolf 2, míg Gigacz Ferenc egy győzelemmel járult hozzá a szerzett pontokhoz.

Egy héttel később, február 13-án jöhetett is a következő forduló, amikor a Szolnokot fogadták. Minden mérkőzés szoros, kiélezett küzdelmet és eredményt hozott. A páros mérkőzéseket követően 1-1 volt az állás, következhettek az egyéni fordulók.

Itt 2-2, valamint 3-1 volt a kategórián belüli részeredmény, ami azt jelentette, hogy az orosházi csapat került előnybe. Ezt sikerült is megtartaniuk, a hátralévő mérkőzések ugyanis döntetlent eredményeztek, így fontos és megérdemelt, 10-8 arányú győzelemmel zártak.

Farkas Dávid 4, Farkas Rudolf 3, Gigacz Ferenc 2 ponttal járult hozzá a sikerhez, de a Farkas-Farkas páros is kivette a részét a végeredményből.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.